06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Nagyszerű ár-érték arányú barkácsgépek

    Nagyszerű ár-érték arányú barkácsgépeket keres otthoni felhasználásra? Blaupunkt termékeink között biztosan megtalálja az Önnek leginkább tetszőt! A tavasz beköszöntével egyre több a munka a ház körül is. BP5502 BTO típusú sövényvágó segítségével kényelmesen és könnyedén formára vághatja a sövényt, bokrokat, cserjéket. A penge hossza 560 mm, sebessége 2100 SPM. A termékhez tartozik pengevédő is.

    BP5218 BTO orrfűrész garantáltan segítségére lesz a kisebb munkák során. Kompakt kialakításának és stabil markolatának köszönhetően biztonságos használatot biztosít. A fém pengéje szerszám nélkül is könnyedén cserélhető. Elektromos motorfékkel és szabályozható sebességfokozattal – 0-3000 SPM a ravaszon – könnyíti meg a munkálatokat.

    Az akkumulátorral működő barkácsgépekhez - a BTO jelölésű termékekhez - az akkumulátor és a töltő nem tartozék, de a DNA rendszernek köszönhetően ugyanazzal az akkumulátorral működtethető mindegyik, melyek megvásárolhatóak nálunk: BP2B (18 V, 2 A) vagy BP4B (18 V, 4 A).

#Barkácsgép (1)   #Blaupunkt (1)   #Kerti szerszám (2)