06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Ne vegyél nyomtatót

    Nyomtatókat árulunk, mégis, arra kérünk, hogy ne vásárolj nyomtatót. Megismételjük, mert tudjuk, hogy fura: ne vásárolj nyomtatót. Ne költsd feleslegesen a pénzed. Olvasd el miért:

    Nyomtató: a cégek 78%-a megbánta!
    Van egy ajánlatunk, amivel nemrég megkerestünk 100 olyan céget akik már vettek nyomtatót, és megkérdeztük tőlük, hogy ha tudtak volna az ajánlatunkról, akkor is vettek volna nyomtatót? A megkeresett cégek 78%-a azt mondta, hogy ha tudták volna, hogy van ilyen lehetőség, akkor NEM vettek volna nyomtatót. De miről beszélünk pontosan? Mi volt az ajánlatunk?

    Bérelj nyomtatót. Ne vedd meg. Mondjuk miért.
    Tudjuk, hogy a nyomtató nem cégautó, vagy telephely, (sőt nem is iroda) de sok kicsi sokra megy: képzeld el, hogy egyetlen forintot sem kell kifizetned a nyomtatóért, mi mégis kivisszük a cégednek. Képzeld el, hogy a nyomtató amortizációja, a szervizköltsége nem a te gondod. Igazából a karbantartásra sem kell egyetlen forintot sem fizetned.  Sőt, alkatrészre sem, ha meghibásodik.
    Keresed az apró betűt? Felesleges. Nincs kötelezően kinyomtatott oldalszám a legkisebb csomagban. Nincs rejtett költség, csak havidíj. Itt minden kristálytiszta. Kattints, válaszd ki melyik – csúcstechnikájú – nyomtatóra van szükséged, és szerezd meg nagyjából 5 kattintással:  https://www.webaruhaz.hu/nyomtato-berles.html

    Mutatunk egy példát.
    Mondjuk, hogy havi 2000-et nyomtatsz (néha kétoldalasat), fontos, hogy gyorsan (mondjuk 2-3 sec egy oldal), ezért elég neked egy lézernyomtató.  Van ilyenünk. Egy Epson nyomtató.
    A gépet nem kell megvenned, így 0 forintba kerül. A havi bérleti díja 10 400 Ft. Ennyiért már kelléket is adunk bele, azt sem kell venned. Ha meghibásodik, ingyen elhozzuk, és megjavítjuk (sőt, addig kapsz cseregépet). Egy oldalt kb 3 forintért tudsz kinyomtatni.
    Ugye, hogy felesleges megvenned?

    Van egy bökkenő!
    Igazából ez nem érint téged (hisz itt vagy, és biztos, hogy jó döntést hozol) de szerettünk volna szólni, hogy nem végtelen darab nyomtatónk van. Viszont nem írunk olyan hírlevéltrükköket, hogy ha most nem kattintasz, akkor valami szörnyű dolog fog történni (mondjuk elfogy) mert nem biztos, hogy igaz.
    Az tény, hogy hetente – átlag – 2-3 cég gondolja azt, hogy inkább bérel, mint vásárol, ezért el fog fogyni. De még van. Az is tény, hogy sokkal jobb bérelni, mint megvenni, de ezt te is tudod. Ezért vagy itt.
    Kattints segítünk választani, melyik az a nyomtató amelyik legjobban illik az irodádhoz: https://www.webaruhaz.hu/nyomtato-berles.html

    Nézz fel az oldalra
    Az a helyzet, hogy direkt csúnya landing oldalt (ez az az oldal, amire eljutsz, ha kattintasz) készítettünk, azért, hogy ne azzal foglalkozz, milyen szépek a nyomtatók, vagy milyen szuper színek vannak, sőt Pokemon sem fog átszaladni az oldalon: mert ez felesleges.
    Üzletember vagy. Tudsz jó döntéseket hozni. Nyomtatót bérelni egy jó döntés. Hozd meg. Nyomtass holnaptól egy vadiúj nyomtatón, amivel semmi költséged nincs.
    https://www.webaruhaz.hu/nyomtato-berles.html

    Gazdasági oldal
    Van egy ismert, gazdaság blog, itt szépen kivesézték az ajánlatunkat! Olvasd el, ha nem hiszed:
    http://iflgazdasag.blog.hu/2016/09/29/te_hasznalsz_nyomtatot_kiszamoltuk_hogy_megvenni_vagy_kiberelni_erdemes

    Van 5 érvünk, gondold át!
    Azért bérelj tőlünk nyomtatót, mert ha bérled, nem kell beruháznod (tehát több pénzed marad), nem kell foglalkoznod az amortizációval (nem a te gondod, a miénk). Holnapra a legmodernebb gépet kaphatod (ne feledd, nem kell fizetned érte, szóval, válassz egy tényleg igazán jót), soha nem kell foglalkoznod azzal, ha elromlik (azonnal kicseréljük, javítjuk, neked nem kerül egy fillérbe sem), annyit nyomtatsz amennyire szükséged van (nálunk nincsenek apró betűk, ne keresd).
    Segítünk kiválasztani melyik nyomtató illik hozzád legjobban: (ha elakadtál, vagy nem vagy 100%-ig biztos magadban, akkor ezen a számon segítünk, nyitvatartási idő alatt (061) 422-0394 , ha visszahívást kérsz, írj mailt: info@webaruhaz.hu)
    Nos, lesz holnapra egy szuper nyomtatód?

#Bérnyomtató (1)