06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    A fametszés kálváriája, avagy hogyan ne fedezzük fel ismét a gravitációt…

    Minden kertesházban élő számára hétköznapi teendő tavasszal a fák lombkoronájának rendezése, megmetszése. Azonban ahhoz, hogy ne egy végetnemérő kínszenvedésként, vagy komoly fizikai kihívásként tekintsünk rá, szükségünk van egy kis utánajárásra.

    Könnyített szerkezetű, teleszkópos és más megoldásokkal biztos találkoztál már te is, de ezek vagy hihetetlenül silány minőségűek voltak, amik ránézésre is csak a fűszálat tudták volna átvágni, vagy közel megfizethetetlennek bizonyultak.

    Mutatunk pár alternatív megoldást a problémára, amellyel biztos lehetsz benne, hogy nem szakad le a vállad a legelső fa visszametszése után:

    Black and Decker - Magassági elektromos ágvágó

    Ez a magassági ágazófűrész gyors, kényelmes és biztonságos megoldás lehet az ágazás problémájára. A fűrész hossza 2,7m-ig van kiterjesztve, amely a szépkorú felhasználók számára nyújt előnyt, így nem kell feleslegesen létrára mászni, ügyelve arsra, le ne essenek. További biztonsági funkciója a Láncfék rendszer, amely 0,15 másodpercen belül leállítja a fűrészt, amennyiben az visszacsapna. A gyors és magas teljesítményű motor levesz rólunk mindennemű plusz terhet, amelyet korábban a manuális eszközök igényeltek.

    «« TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ »»

    HECHT 4IN1 - Multifunkciós benzines fűszegély, sővény-ágvágó

    Azoknak, akik nem szeretik az egyszeri megoldásokat, hanem valami többre vágynak, ez a termék jelenti a tökéletes megoldást. A Hecht1331 multifunkciós gép könnyen átalakítható fűkaszává, szegélyvágóvá, sövényvágóvá vagy magassági ágvágóvá.

    «« TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ »»

    További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

    Reméljük segítettünk a döntésben!

#Kert (11)   #Kert ápolás (5)   #Kerti szerszám (4)   #Szerszám (4)