06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

  Az idő szép, de a kertem nem. Mit csináljak?

  Tavasszal minden megszépül. Kinyílnak a virágok, visszatérnek az énekesmadarak, tán még mi is könnyebben szerelembe esünk. De nehéz pozitív érzelmeket táplálni egy olyan kert iránt, amit közel 6 hónapja nem gondozott senki.

  Itt az ideje, hogy feldobjuk egy kicsit! Nincs ötleted mivel tehetnéd vonzóbbá? Engedd meg, hogy segítsünk!

  Kezdésnek, töltsük meg a kertet egy kis élettel, hiszen nincs is szebb mint kora reggel madárcsicsergésre kelni:

  Ha már az énekesmadarak ideszoktak, illene egy kis színt is vinni a szürkeségbe! Nálunk több száz egyedi kaspó és virágtartó közül választhatod ki a hozzád és kertedhez leginkább illőket:

  Ha ez még mindig nem lenne elég, keressünk egy vidám, barátságos figurát, kerti törpét aki meleg mosollyal és vidámsággal várja a vendégségbe érkezőket:

  De ne csak napsütésben élvezd kerted minden szépségét! Pár napelemes led lámpa, és éjszakába nyúlóan tudsz beszélgetni, programokat szervezni az egész családdal a vadonatúj gyönyörű kertedben:

  Ugye, hogy milyen egyszerű! És mindezt egy helyen be tudod szerezni, akár ingyenes kiszállítással!

  Mikor látunk munkához?

  További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#Dekoráció (7)   #Kert (9)   #Kert ápolás (4)   #Világítás (20)