06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    INSTANT GRILL

    A CasusGrillTM az alumíniumból készült egyszer használatos grill újratervezett és zöld változata. Fenntartható anyagokból készült, fém használata nélkül. Hatékonyabb, kevesebb hulladékkal járó, biztonságosabb és NAGYSZERŰ ételek készíthetők vele.

    TÖRTÉNETE

    A csak természetes anyagokból készülő, egyszer használatos grill teljesen zöld víziójának sikertörténete a francia Alpokban kezdődött 2009-ben. Az egyszer használatos grillek alumínium tálcáit láttuk mindenfelé szétszórva, a réteken, hegyekben, bokrokban és a szemetesek körül is.
    A CasusGrill™ környezetbarát és biológiailag lebomló anyagokból készült, mint a gyorsan begyulladó faszénbrikett, a szigetelő hatású lávakő, a természetes bambusz és a kartondoboz. A CasusGrill™ könnyen begyújtható a Quick Oxylite™ technológia segítségével, 5 perc alatt használatra kész és több mint 1 órán keresztül tartja a hőfokot.

    Magas, egyenletes hőmérsékletet biztosít, amely garantálja, hogy ételei megfelelően átsüljenek, és ízletes, ropogós kérget kaphassanak. A hőszigetelés megakadályozza a grill külső felületének felmelegedését. A grill akár puszta kézzel is tartható grillezés közben égési sérülés nélkül.
    A CasusGrill™-t 3 függőben lévő szabadalom védi világszerte. Ha a CasusGrill™-t választja, hozzájárul a változáshoz; jobb választás az ételei és bolygónk számára is.

    KÖRNYEZETVÉDELEM

    A CasusGrill™ 50 százalékkal kevesebb faszenet használ a piacon előforduló más egyszer használatos grillekhez képest, ami kisebb mértékű CO2-kibocsátást eredményez.

    A CasusGrill™ kidobható a szemetesbe. Ha mégsem így tesz, lebomlik, és nem hagy 200 éven keresztül alumíniummaradványokat a természetben, mint a hagyományos egyszer használatos grillek.

    Használat után el is égetheti a CasusGrill™-t a tábortűzben és nem marad hulladék a természetben, kivéve a speciális lávaköveket.

    A lávaköveket faiskolákban talajjavítóként használják és károkozás nélkül visszajuttathatók a természetbe. A természetből származik, és a természetbe kerül vissza, anélkül, hogy nyomot hagyna a környezetben.

    HASZNÁLATA

    1, Helyezze a CasusGrill™-t szilárd, sík és NEM gyúlékony felületre, majd távolítsa el a kartonpapírból készült tartólábakat és a bambuszrácsot a grillről.


    2, Először a képen látható módon állítsa össze a kartonpapír tartólábazatot. Hajtsa ki a kartondoboz oldalain található tartófüleket. Ezután helyezze a CasusGrill™-t a tartólábazat tetejére, és illessze a lábakat a kartondobozon található fülekbe.

    3, Gyújtsa meg a Quick Oxylite™ technológiával kezelt bambusz faszénbriketteket közvetlenül a CasusGrill™ négy sarkánál. Nem jelenik meg látható láng.

    4, Kb. 5 perc elteltével a grill használatra készen áll. Ezután biztonságosan ráhelyezheti a grillrácsot és rögzítheti azt a kartondoboz oldalain található fülekkel. Ezután a CasusGrill™ használatra kész – kellemes grillezést!

    FELHASZNÁLÁSI HELYE

    A CasusGrill™-t szinte mindenhová nyugodtan magával viheti – strandra, parkba, horgászáshoz vagy hegymászáshoz. Nincs határ!
    A CasusGrill™-t egész évben használhatja – egy hideg téli napon -10°C / 14°F fokban, 2000 méteres magasságban vagy egy forró nyári napon, a strandon.

    FELHASZNÁLT ANYAGOK

    Hihetetlen – VAGY MÉGSEM? A CasusGrill™ a természet adta építőköveket használja a lehető legegyszerűbb formában. Tiszta és egyszerű. Egy természetes grill, amely a szabadtéri ételek elkészítésének legjobb eszköze.

    TÉNYEK

    • Gyors felmelegedés, 5 perc alatt használatra kész
    • Kb. 60 perces grillezési idő
    • Vas- és alumíniummentes, melyek lebomlási ideje 200 év
    • Fenntartható és környezetbarát
    • Csak természetes anyag – faszén, lávakő, bambusz és kartonpapír
    • Valamennyi anyag biológiailag lebomlik, kivéve a lávakövet
    • A tábortűzben elégethető és NEM marad hátra hulladék
    • Egyenletes és magas hőmérséklet – ideális a nagyszerű grillételekhez
    • Hőszigetelés – megakadályozza a grill külső felületének felmelegedését
    • Kisebb mértékű CO2-kibocsátás a kevesebb faszénnek köszönhetően
    • Világszabadalmi eljárás alatt álló grill technológia
    • A Danish Design Award 2017-es győztese a
    “Feel Good” kategóriában

#Grillezés (4)   #Kert (11)