06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Készülj fel időben a melegre

    Vannak, akik sajnos nehezen viselik a meleget. Számukra nyújthatnak remek megoldást különféle hűtéstermékeink. Legyen szó kisebb, vagy nagyobb tér lehűtéséről, nálunk biztosan megtalod a tökéletes megoldást!

    Legújabb termékeink egyike, egy USB kábellel csatlakoztatható mini léghűtő (LH 5). A készüléket zárt légtérben lehet alkalmazni, azok frissítésére kiválóan használható. A léghűtő evaporatív hűtési technológiával, azaz a hideg víz
    elpárologtatásával hűti le a rajta keresztül áramló levegőt, így biztosít kellemes hőérzetet használója számára. A levegő sebességét a 3 fokozatban állítható ventilátor, eloszlatását pedig a billenthető légterelő lamellák biztosítják.

    TWF 82 oszlopventilátor kis helyigényének és magas kivitelének köszönhetően a legkisebb helyiségekben is elfér. A ventilátor használata rendkívül egyszerű, a rajta található forgatógombbal lehet kiválasztani a kívánt fokozatot és oszcillálást.
    Süllyesztett hordfülének és mindössze 2 kg-os súlyának köszönhetően könnyen mozgatható.

    Gondoltunk azokra is, akik egész nap a számítógép mellett ülnek és nincs lehetőségük hagyományos ventilátor használatára. Számukra remek megoldást nyújthat a HOME akkumulátoros asztali ventilátor (TF 14B), mely használattól
    függően 5-12 óra üzemidőre képes. 4 sebesség közül lehet választani, az oszcillálás kapcsolható, a feje pedig fel/le billenthető. Töltés közben is használható. Hát nem nagyszerű?

    Hagyományos, állóventilátor-kínálatunkat is bővítettük az idei évben. SF 40 termékünk két színben kapható: fehér (SF 40 WH/M) illetve fekete (SF 40 BK/M). A
    ventilátorok magassága 94-124 cm között állítható. Sebessége 3 fokozat közül választható ki, melyek a motoron lévő forgókapcsolóval könnyedén állíthatóak.

    2022.06.01- 2022.08.31
#Akció (1)   #Kényelem (2)   #Kupon (1)   #Légkezelés (1)   #Otthon (6)   #Ventilátor (7)