06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Jó időt! Jó levegőt!

    A nyár, a nagy meleg és a száraz levegő komoly gondot jelenthet a légzési nehézségekkel küzdők és az allergiások számára. A WebÁruház.hu a hasznos és izgalmas termékek mellett óriási figyelmet fordít az egészségmegőrzésre és az életszínvonal javításra is. A nyári időszakban komoly fenyegetést jelenthetnek a koszos, rendszeresen nem fertőtlenített légkondicionáló berendezésekből a szervezetünkbe kerülő baktériumok, gombák.
    Ebben a hónapban széles kínálatunkból kiemelten ajánljuk a vásárlók figyelmébe a légkezelés termékkategóriánkat, azon belül is az alábbi alkategóriákat:

    Inhalátorok

    Kompresszoros inhalátorok
    Ennél az inhalátor típusnál az aeroszol képzés a Bernulli effektus alapján történik. Egy kompresszor sűrített levegőt állít elő, ami egy fúvókán keresztül kiáramlik. A nagy sebességű levegő nyomáscsökkenést okoz, ami felszívja a gyógyszert, és elporlasztja. A keletkező aerosolt a porlasztást végző levegő nyomja ki. A szemcsék mérete és mennyisége az alkalmazott nyomástól, és az áramlás sebességétől függ. Előnye: alacsony ár, alacsony üzemeltetési költség.

    Ultrahangos inhalátorok
    Ez az inhalátor típus az aerosolt egy nagyfrekvenciával rezgő kerámia segítségével képzi. A kerámia által keltett rezgés a közvetítő folyadékon áthaladva a porlasztandó gyógyszert apró részekre robbantja szét. A keletkező szemcsék mérete kizárólag az alkalmazott frekvenciától függ. A keletkező aerosolt - ha szükséges - egy külön ventilátor nyomja ki. Előnye: nagy porlasztási teljesítmény, ideális szemcseméret, kis súly és méret, szinte hangtalan működés.

    Állítható szelep technológia
    Rossmax inhalátoroknál A szabadalmaztatott állítható szelep, különböző viszkozitású orvosságokat is képes porlasztani, minden felhasználó egyéni elvárásainak és szükségleteinek megfelelően. A VA-technológia lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy egyénileg állítsák az áramlást, 0,15-0,4 ml/min állandó részecskeméret mellett. Teljesen nyitott szeleppel a nagy viszkozitású gyógyszerekhez és a nagyobb légzési kapacitású felhasználóknak, míg a zárt szeleppel: a gyermekek/csecsemők, kisebb légzési kapacitású felhasználók igényeihez alkalmazkodva.

    MESH technológia
    Teljesen hangtalan működés, erős teljesítménnyel. Ötvözi az ultrahangos technológia és a kompresszoros technológia előnyeit a hátrányaik nélkül, azaz halk, mint egy ultrahangos készülék, megfizethető áron és nem igényel egyéb anyagokat (gyógyszertégely, desztillált víz).

    INHALÁTOROK MEGTEKINTÉSE


    Sólámpák, sóterápia

    Használhatja belsőleg és külsőleg, segítségével legyőzheti, vagy megelőzheti a megfázást, allergiát, légúti panaszokat, de gyógyíthatunk vele ekcémát, gombásodást, megszüntethetjük a gyulladásos panaszokat a testedben, valamint méregteleníthetünk is vele. Szinte bármikor alkalmazhatja ezt a terápiát és észrevétlenül megvédheti szervezetét az esetleges betegségektől, melyekkel normál esetben az immunrendszere nem lenne képes megküzdeni.

    SÓTERÁPIÁS TERMÉKEK MEGTEKINTÉSE

    Aromaterápia

    Egy hűvös lakás még nem minden. A teljes relaxációhoz és feltöltődéshez nem elegendő csak a megfelelő hőmérsékletről gondolskodni. Párologtatóink használatával változatos, egészséges és természetes módon gondoskodhat arról, hogy otthona valóban a nyugalom szigetévé változzon.

    AROMATERÁPIÁS TERMÉKEK MEGTEKINTÉSE

    További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#Inhalátor (1)   #Kompresszoros inhalátor (1)   #MESH (1)   #Sópipa (1)   #Ultrahangos inhalátor (1)