06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Otthon vannak a gyerekek, és nem tudják mivel elfoglalni magunkat?

    Igen, ez a probléma bármennyire is érthetetlen a felnőttek számára, sokszor előfordul. Minden szülő félelme, hogy a gyereke kezébe odaragad a telefon, vagy a játékkonzol, kifolyik a szeme az állandó tévézéstől, és 18 éves koráig egy könyvet sem olvas el. Pedig a mi időnkben, amikor ezek nem voltak…

    Azt azonban sokan elfelejtik, hogy ezek a problémák a gyerekeknél valójában 3-7 éves kor között alakulnak ki és rögzülnek, amikor egy kis nyugalomért cserébe a szülő leülteti őket mesét nézni. Persze mindenkinek szüksége van egy kis csendre és nyugalomra, azt pedig a lehető legegyszerűbb és legkönnyebb úton szeretné elérni amikor gyötri a migrén és a kialvatlanság.

    Számos kutatás alátámasztja, hogy ha ebben a korban a gyermek energiáit közös játékkal és fejlesztő tevékenységekkel kötjük le, a későbbiekben sokkal érzékenyebb lesz az új ingerekre, szívesebben megy majd ki a szabadba, tölt időt családjával.

    A WebÁruház.hu kínálatában számtalan közös és társasjáték közül válogathatsz kedvező áron, annak érdekében, hogy ez a nyár tartalmasan és értékesen teljen az egész család számára.

    Társasjátékok kicsiknek és nagyoknak:

    ÖSSZES MEGTEKINTÉSE

    Kártyajátékok:

    ÖSSZES MEGTEKINTÉSE

    Fejlesztő, logikai társasjátékok:

    ÖSSZES MEGTEKINTÉSE

    További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#Ajándék (7)   #Játék (8)