06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Ventilátorok a nyári hőség ellen

    Forr a fejed? Hűtsd le magad! A WebÁruház.hu-n most 12% kedvezménnyel vásárolhatsz ventilátorokat, vagy mobil klímákat!

    Használd, a Hutes12 kuponkódot az akcióban résztvevő termékek megvásárlásakor, és búcsúzz el a kibírhatatlan hőségtől.

    Nem tudod melyiket válaszd? Mutatjuk a lehetőségeket:

    A WebÁruház.hu kínálatában közel 200 ventillátor közül válogathatsz, amelyek segítségedre lehetnek a forróság elleni küzdelemben.

    Asztali ventillátorok

    Kiváló társ lehet a munkahelyeden, dolgozószobában, vagy a teraszon, ha csak egy kis ideiglenes hűsölésre vágysz, kis ráfordítással.

    «« TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ »»

    Fali ventilátorok

    Nem csak a megrekedt meleg, de a kellemetlen szagok ellen is kiváló! A beszereléshez lehet elkél a férfi a háznál, de nem egy ördöglakat. Biztonsággal ajánljuk fürdők, mellékhelyiségek, fészerek levegőjének frissen tartásához és hőmérséklet szabályozásához.

    «« TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ »»

    Padló ventilátorok

    Ha fontos a teljesítmény, ezek a kis gépek képesek hurrikánt csinálni egy szempillantás alatt. Külön beépített funkciójuk a haj lobogtatás, így fotózásokhoz, vagy egy jó selfie készítéséhez is remek választás egy ilyen szélgép, viszont óvatosan sétálj el mellette szoknyában, hacsak nem vágysz egy Marilyn Monroe pillanatra.

    «« TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ »»

    Mennyezeti ventilátorok lámpával

    Örök klasszikus, bár egyre kevesebben választják, azért még mindig jó szolgálatot tud tenni, és a tartozék lámpával igazi kettő az egyben megoldás. Fontos megjegyezni, hogy a gyári garancia nem terjed ki házicicák támadására.

    «« TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ »»

    Oszlop ventilátorok

    Kompakt megoldás a kis terek kedvelőinek. Hihetetlenül halk, állítható fújási és forgási fokozattal.

    «« TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ »»

    Kézi ventilátor

    Ki ne akarna egy hordozható ventilátort, ami mindenhol kellemes, hűs levegőt fúj az arcára? Legyél akár a strandon, a buszon, vagy egy városi sétán, garantáltan te leszel az egyetlen akiről nem csorog az izzadság. Már ha nem felejted el feltölteni…

    «« TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ »»

    Klímák, léghűtők

    Mobil klímáinknak köszönhetően nem kell megvárnod a mesterembert amíg szakszerűen kivési a falat a klímának! Te pedig inkább ne állj neki! Válassz inkább egy könnyen üzembe helyezhető és gazdaságosan működtethető klímát, ami sok éven át hű társad marad!

    «« TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ »»

    További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#Léghűtő (2)   #Múszaki cikk (1)   #Otthon (6)   #Párásító (3)   #Ventilátor (7)