06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

  Megérkeztek a VICTORIA újdonságai.

  A közel 3 évtizedes múltra visszatekintő VICTORIA kínálatát folyamatosan igyekszünk fejleszteni, bővíteni, eleget téve a piaci elvárásoknak, fogyasztói igényeknek.

  Van, amiből nem engedünk, így a megszokott, jó minőség természetesen most is érvényesül, és a márka alapvetéseinek megfelelően az árak is elérhetőek. Ennek megfelelően kereskedő Partnereink és vásárlóik is bizalommal fordulhatnak új termékeink felé.

  Lássuk a termékeket!

  Asztali ragasztószalag-adagoló – stabil tépés a legjobb lépés.

  Foggal? Körömmel? Lehet kényelmesen is! Szinte minden irodában vagy otthonban szükség van ragasztószalagra, de amikor használatra kerül sor, akkor jön a „hol az eleje?” vagy a „kéne egy olló”…, de ennek immár vége.

  A VICTORIA asztali ragasztószalag-adagoló praktikus mérete ellenére meglehetősen súlyos, így elég stabil ahhoz, hogy akár egy kézzel is lehúzzunk a ragasztószalagból egy darabot, és a kialakított recés vágóél segítségével le is szakítsuk azt anélkül, hogy az adagoló elcsúszna vagy elmozdulna.

  Hegyezők – avagy kicsi a bors, de erős.

  Az egy és kétlyukú fémhegyezőket Partnereink hiányolták a VICTORIA kínálatából, most megérkeztek. A masszív fémből készült faragók acélpengével készülnek a tartósság jegyében. A kétlyukú változat normál és vastag ceruzák hegyezéséhez is alkalmas. Kis méretüknek köszönhetően szinte bárhol - tolltartóban, asztali rendezőben - kényelmesen elférnek.

  Táblatörlők – legyen tiszta minden tábla!

  Mágneses fehértáblákhoz ideális a VICTORIA mágneses táblatörlője, amellyel a szárazon törölhető táblamarkerek nyomai tüntethetők el. A benne lévő mágnes miatt nem kell külön tartó a törlőnek, a táblán tárolva mindig kéznél van. Vastag filcbetét garantálja a karcmentes tisztítást.

  Egy megoldás többféle felületre: a VICTORIA táblatörlő egyaránt alkalmas fehér-, flipchart- és krétás táblákhoz is. A lakkozott fa felület és az oldalsó bemélyedések igazán stabil és kényelmes fogást biztosítanak. A vastag hasított filcbetét garancia a karcmentes tisztításra.

  Bízunk benne, hogy új termékeink is optimális megoldást nyújtanak kompromisszumok nélkül.

  VICTORIA - Minőség, teljesítmény, bizalom.

#Adagoló (1)   #Hegyező (1)   #Iroda (7)   #Irodaszer (1)   #Ragasztó (1)   #tanszerek (2)   #Törlő (1)