06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    IRATMEGSEMMISÍTŐK

    Biztos te is elgondolkodtál már azon, hogy van jobb módja is a papírok megsemmisítésének a puzzle darabkára tépkedésnél.
    Kényelmi szempontból minden megoldás jobb ennél, de azt biztos nem tudtad, hogy az iratmegsemmisítéssel mennyi helyet spórolsz meg, illetve mekkora mértékben védheted a környezetet.

    Konfetti iratmegsemmisítőink használatával egy egységnyi megsemmisített papír alig huszad akkora helyet foglal a szelektív kukában mintha csak összetépted volna azokat.
    Ha egy háztartásban minden papírhulladékot iratmegsemmisítés után helyeznénk a szelektív hulladékgyűjtőbe, elég lehetne havi egyszer is üríteni a konténert.

    Iratmegsemmisítők 1-3 fős használatra:

    ÖSSZES MEGTEKINTÉSE

    Iratmegsemmisítők 3-5 fős használatra:

    Magasabb teherbírású, szinte állandó használatbavételre tervezett darabok. Ideális nagyobb irodákba, ahol minden nap keletkezik pár köteg ledarálandó irat.

    ÖSSZES MEGTEKINTÉSE

    Iratmegsemmisítők 10-20 fős használatra: 

    A folyamatos használat sem jelent gondot neki. Könnyen megsemmisíthetsz vele napi több kiló papírt is, biztosan nem fogja megérezni.

    ÖSSZES MEGTEKINTÉSE

    További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#Iratmegsemmisítő (2)   #Iroda (11)   #irodai kellék (1)