06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Kerti házak - tárolók

    1 tuti tipp, hogy kerti szerszámaid a lehető legtovább jó szolgálatot tegyenek!
    Igen, 1… nincs szükség se 5-re se 10-re… csak erre az 1-re.

    Neked is eleged van abból, hogy a drága pénzért vásárolt szerszámaid még a garancia idejét se bírják ki? Van egy rossz hírünk… sajnos erről nagy valószínűséggel te tehetsz…
    Mármint na… értsd jól! Nem sértegetni akartunk, el ne menekülj! Engedd, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba!

    A kerti és egyéb szerszámok meghibásodásainak döntő többségét a szakszerűtlen használat és tárolás okozza. A 0. tuti tippünk, vagy bónusz tippünk az is lehetne, hogy mindig olvasd el a használati útmutatót, és annak megfelelően használd a szerkezetet, annak ellenére, hogy bízunk több generációs szakértelmedben, egy kis ismétlés senkinek sem árthat.

    A valódi tippünk azonban a tárolásra vonatkozik. Gondolj bele, mennyi potenciális amortizációnak teszed ki szerszámaidat azzal, hogy nem megfelelően tárolod őket:

    Szélsőséges időjárási viszonyok:

    Tedd a szívedre a kezed és mondd azt, hogy sosem érted még el valahogy azt, hogy a rozsdamentes acél szerszámaid is képesek legyenek berozsdásodni… Ez bizony az ónos esőnek és a folyamatos hőingadozásnak köszönhető…

    Rágcsálók:

    Az össze vissza dobált kábelek, vezetékek csodálatos szórakozási lehetőséget biztosítanak az éjszakai rágcsálóknak, neked pedig azonnal hazavágják a hétvégi programod. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy még mindig azt hiszed, a szigetelőszalag mindenre is megoldás…

    Tűző napfény:

    Bizony… a napfénytől nem védett helyen tárolt eszközök minden nap drasztikusan veszítenek minőségükből, tartósságukból.

    Pára:

    Attól, hogy van lent 2 páratabletta még nem lesz újszerű a pincéd!

    Por:

    Nem elég a külsejét letörölgetni mindennek használat előtt. A ventilátorban, szellőzőrendszerben megült por bármikor képes elfüstöltetni kedvenc fúródat, flexedet.

    És még sorolhatnám tovább, de szerintem a lényeget már ebből is sikerült kikövetkeztetni. Drága, szeretett szerszámaid megérdemlik a törődést és a szakszerű tárolást! Állj! Be ne vicc a lakásba őket mert nem lesz hol aludnod este! Nem erre irányult a tuti tippünk!

    A Webáruház.hu kínálatában számos masszív, strapabíró és szélsőséges időjárási körülményeknek ellenálló kerti házat találsz, amelyekkel hosszú és boldog közös munka vár rád és szeretett kerti szerszámaidra:

    «« ÖSSZES KERTI HÁZ MEGTEKINTÉSE »»

    További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#kerti ház (2)   #Kerti szerszám (4)   #tároló (1)