06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    HŐ ÉS FÉNYTERÁPIA

    Nem, most nem a fényevésről lesz szó… Azt ki se próbáld, vagy ha igen, előtte mindenképp egyél egy gyros tálat…

    A fény és a meleg szépítő és egészségmegőrző ereje régóta ismert, napjainkban egyre több mindenki számára is elérhető eszköz áll a rendelkezésre! Már nem kell méregdrága kezelésekre járnod és mindenféle fura sámán barlangba menned, hogy fényterápián vehess részt! Mi professzionális eszközöket szállítunk az otthonodba, így bármikor kedvedre használhatod ezt az eddig űrtechnológiának hitt kezelést.

    Milyen lámpákkal találkozhatsz a kínálatunkban?

    INFRAVÖRÖS LÁMPÁK

    Az infravörös (infrared, IR) fény a látható fényhez hasonlóan egyfajta elektromágneses sugárzás.

    Jótékony hatásai:

    Az infravörös fény biológiai hatása is elsősorban a szövetek felmelegítése révén valósul meg. Az infravörös fénnyel kezelt bőrfelületen és az alatta, mélyebben fekvő szövetekben a meleg hatására kitágulnak az erek, és fokozódik az adott terület vérellátása. Ezzel párhuzamosan a szövetek oxigén- és tápanyagellátása is javul, ami elősegíti a sérült, beteg terület gyógyulását. Az infravörös sugárzás hatására olyan növekedési faktorok képződnek a besugárzott területen, amelyek a bőrt alkotó kollagén és fibronektin képződését fokozva elősegítik a sebgyógyulást.

    UV FÉNY LÁMPÁK

    Az UV-sugárzás nélkülözhetetlen a szervezet számára, azonban csak mértékkel. Serkenti a D-vitamin termelést és enyhítheti a gyulladásokat, emellett javítja a közérzetet.

    Az UV-fénnyel történő besugárzás hasonló hatást gyakorol a bőrre, mint egy tengerparton vagy a hegyekben töltött nyaralás, mert az UV-sugarak csökkentik a gyulladásokat. Gátolják az immunrendszer bizonyos sejtjeit, enyhítik a viszketést, és így elősegítik a bőr gyógyulását. Az ultraibolya fény különösen az ekcéma és a pikkelysömör kezelésében hatékony.

    Meghoztuk a kedved a fényterápiához? Akkor nincs más dolgod mint kiválasztani az új lámpád és már kezdheted is a szépülést. Elérhető termékeinket az alábbi linken találod:

    «« ÖSSZES TERMÉK MEGTEKINTÉSE »»

    Tudom mi jár a fejedben… Azért mert az energiatakarékos LED izzó olcsóbb még nem ugyanazok az élettani hatásai…

    További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#fényterápia (1)   #hőterápia (1)   #infravörös (1)   #természetgyógyászat (5)   #uv (1)