06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Lombfúvó és szívó

    Nyakunkon az ősz… ez tudod mit jelent? Megint le fognak hullani a levelek. De nem ez a valódi probléma… hanem az, hogy neked még mindig fáj a derekad. Ez pedig egyre rosszabb lesz. Pörgesd végig a fejedben, hányszor hajolsz le egy átlagos levélszedés alkalmával a gereblyével és a lapáttal, hogy összeszedd az elhullott és össze kapirgált faleveleket? Elmondjuk: többször mint kellene.

    Biztos te is látod az amerikai filmekben amikor a nyugdíjas néni kimegy és 5 perc alatt végez a levelek eltakarításával. Ne, most ne arra a filmre gondolj ahol a kis ficsúrok szétfújkálják a szépen összekupacolt leveleket! Az majd egy másik blogposzt lesz.

    Viccet félretéve: A lombfúvó mára már nem egy úri huncutság. A Webáruház.hu kínálatában megtalálható lombfúvók közül több már egy új gereblye és lapát árát összeadva is megvásárolható.

    A lombfúvó használata egyszerű: bekapcsoljuk a gépet, ráirányítjuk a földön heverő avarra, és egy kupacba fújjuk. Nem kell feltétlenül kertben gondolkodni, hasznos lehet teraszon, autóbeállón, járdán is. Ha összetereltünk egy adagot, akkor már könnyen belerakhatjuk zöldhulladékos zsákba, vagy komposztálhatjuk.

    Lombszívó vásárlása esetén pedig a kupacolásnak is búcsút mondhatunk egy életre. Elég csak a száraz lehullott faleveleket felporszívózni a földről és a gép máris egy gyűjtőzsákba helyezi őket ahonnan csak át kell öntenünk a zöld kukába, vagy a komposztba.

    Ilyen egyszerű! Elvigyük hozzád, vagy eljössz érte?

    ««« MINDEN TERMÉK MEGTEKINTÉSE »»»

    További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#barkács (2)   #kerti szerszámok (2)   #lombfúvó (1)   #lombszívó (1)   #Szerszám (4)