06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    VITAMINOK

    Itt az Ősz, elkezdődött az Iskola és az Óvoda..- Sajnos a legtöbb szülőnek ismerős lehet az, amikor az évkezdés utáni első szembejövő baktérium azonnal le is dönti az egész családot a lábáról.

    Te is tudod a megoldást… persze… vitamin, vitamin, vitamin… A csapból is ez folyik. Valószínűleg van otthon neked is pár dobozzal. Na azokat ne vedd be! Miért? Mert valószínűleg le van járva már 5 éve. Akkor is megvetted hirtelen felindulásból, aztán 3 nap után már elfelejtetted bevenni… :)

    Megígéred, hogy most másképp lesz?
    Akkor engedd meg, hogy pár példán keresztül megmutassuk, milyen termékekkel tudod megóvni az egész család egészségét a hideg hónapokban:

    1. Cink

    A cink az egyik olyan ásványi anyag, aminek igen erős immunerősítő hatása van. Praktikus lenne mindenkinek napi szinten megfelelő mennyiségű cinket fogyasztani, ám sajnos az ételeinkben nincs elegendő mennyiség. Érdemes ezért betárazni különféle cink készítményekből hogy támogassuk a szervezetünket.

    1. C Vitamin

    A természetes C-vitamin megtalálható citrusfélék gyümölcseiben, mint például a citrom, narancs, grapefruit, valamint bogyós növényekben, zöldség és főzelékfélékben, ilyen a paradicsom, paprika, kelvirág, burgonya és még sok egyéb növény termése. Magas C-vitamin tartalmú a csipkebogyó piros termése, ezért hasznos, ha megfázás esetén csipkebogyó teát iszunk.

    A napi minimális C-vitamin-szükséglet 60 mg. Sajnos ez a mennyiség még nem alkalmas arra hogy a szervezetünket megóvja a nagyobb betegségektől, ezért ajánlott még reggelente 1 C vitamin kiegészítő a teánk mellé.

    Hogyan érdemes szedni a Vitaminokat?

    A vitaminok két csoportra oszthatók. A zsírban oldódó vitaminok (A, D, E, K) a szervezet zsírszövetében és a májban raktározódnak, ritkán túladagolhatóak. Kiegyensúlyozott étrend mellett nem szükséges rendszeres pótlásuk, időszakosan azonban szükség lehet rá. Ilyen például a téli fényhiányos időszak, amikor jóval kevesebb D-vitaminhoz jut a szervezet

    Sikerült meggyőznünk? Vagy még azon morfondírozol, hogy mégis mennyibe kerül mindez?

    Tudtad, hogy egy szimpla megfázás alkalmával akár 20.000 Ft-ot is ekölthetsz gyógyszerekre? Arról nem is beszélve, hogy akár minden héten megfázhatsz újra és újra ha nem gyógyulsz meg rendesen. A Webáruház.hu vitamincsomagjaival ennek a feléből is könnyedén egészséges maradhatsz a téli hónapok alatt.

    Így már vonzó az ajánlat?

    ««« VITAMIN KÓDEX MEGTEKINTÉSE AJÁNLATOKKAL »»»
    ««« VITAMINOK ÉS TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK »»»

    Reméljük segítettünk!
    Sok tanulással teli egészséges tanévet és őszt kíván a Webáruház.hu csapata!

    További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#életmód (6)   #egészség (10)   #immunrendszer (3)   #vitamin (5)   #vitaminok (5)