06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Fűtés okosan, takarékosan (1. rész)

    Az alábbi blogbejegyzésben arra a problémára keressük a megoldást, hogy miként lehet a lehető legolcsóbban, a legtöbbet spórolni a fűtési szezon kezdetekor a rezsiszámlákon. 

    Ha már szétverted a falakat vagy kivágtál minden fát a környezetedben, akkor is ajánljuk ennek a bejegyzésnek az elolvasását, hiszen azok a fák nem nőnek vissza 1 év alatt.

    Webshopunkban számtalan elektromos fűtőberendezési eszköz érhető el. Ezek a fűtőberendezések kiválóan alkalmasak arra, hogy energiatakarékos módon egészítsék ki más típusú fűtőrendszerünket. A két egység egyidejű használatával ügyesen bent tudunk maradni a rezsicsökkentett árszint alatt.

    További előnyei az elektromos fűtőberendezéseknek: 

    • Környezetbarát, nincs károsanyag kibocsátása
    • Nincsenek járulékos üzemeltetési költségei
    • Egyszerű a beüzemelése, nem igényel sem plusz eszközt, sem szakértelmet
    • Egyenletes hőeloszlást biztosít
    • Nincs szén-monoxid mérgezés veszély használatakor

    Webshopunkban az alábbi fűtőberendezések közül választhatsz:

    VENTILÁTOROS

    A fűtőszállal, vagy kerámia fűtőelemmel előállított hőt a beépített ventilátor oszlatja el a szoba légterében. Előnye, hogy gyorsan és irányítottan ad meleget, oszcillálás funkció esetén pedig még jobban eloszlik a hő a szobában.

    «« ÖSSZES MEGTEKINTÉSE »»

    KONVEKCIÓS

    A konvekció a meleg levegő felfelé áramlása. Ez a fűtési mód hasonló a központi illetve radiátoros fűtéshez. Előnye, hogy hatékony működése mellett rendkívül halk. Webshopunkon elérhető falra szerelt és guruló kerekes változat is.

    «« ÖSSZES MEGTEKINTÉSE »»

    HŐSUGÁRZÓ

    Ezek a készülékek elsősorban sugárzó hőt bocsátanak ki, nem pedig konvekciós hőt. Előnye, hogy a levegőt nem melegíti fel, hanem a levegőn áthaladva csak a személyeket, tárgyakat melegíti közvetlenül, melyekben elnyelődik. Kültéren is rendkívül hatékony. Webshopunkban elérhető fali és állványos kivitel is.

    «« ÖSSZES MEGTEKINTÉSE »»

    HIBRID FŰTŐTEST

    A készülék ötvözi az infrapanelek és a hagyományos fűtőtestek konvekciós működését. Előnye, hogy hatékony működése mellett rendkívül csendes és akár plafonra is szerelhető.

    A következő blogbejegyzésünkben segítünk azt kiszámolni, hogy a felfűtendő tér méretéhez mekkora és milyen eszköz a legjobb választás. Ha nem szeretnél addig várni keresd fel kollégáinkat e-mailben vagy telefonon és örömmel segítenek az eszközök dzsungelében való tájékozódásban. 

    Minden fűtőeszközünket eléred az alábbi linken: «« MEGTEKINTÉS »»

    További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#fűtés (5)   #fűtőtest (2)   #hősugárzó (2)   #okosan (2)   #takarékos (2)   #Ventilátor (7)