06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

  Aromaterápia

  Ahány ház annyi szag. Biztos te is észrevetted már ha vendégségbe mész, hogy minden háztartásnak van egy saját szaga, illata.

  Ennek megannyi tényezője van. Nem is ez a valódi lényeg. Azonban neked is biztos feltűnt már, hogy ha olyasvalakit látogatsz meg, aki rendszeresen aroma diffúzort használ, sokkal kellemesebb az ott töltött idő. Felszabadultabb, relaxáltabb a hangulat és nincs is igazán kedved távozni az illetőtől. Ez főleg akkor feltűnő ha utána hazaérve megcsap a szennyes és a fáradt sütőolaj szaga. Ekkor következik az igazi rádöbbenés: Hogy tudtam eddig így létezni?

  A hiba nem benned van! Ez egy természetes folyamat, anozmiának, szagvakságnak nevezzük (noha nem drasztikus értelemben veszíti el az ember a szaglását) amikor hozzászoksz a téged körülvevő szagokhoz, illatokhoz.

  De nem a kellemes otthoni illat az egyetlen jótékony hatása az aromaterápiának.

  Széleskörű felhasználásuk segít az alábbi problémákban:

  • Elősegíti a pihenést
  • Segít a légzési problémák kezelésében
  • Javítja a bőr egészségét
  • Javítja a libidót
  • Javítja a koncentrációs készséget
  • Frissen tartja a levegőtű
  • Erősíti az immunrendszert

  Minden illóolaj más hatást gyakorol az emberi szervezetre. Használatuk előtt érdemes tájékozódni és egy picit utánaolvasni az olaj összetevőinek, élettani hatásának és alkalmazási módjainak, idejének. A Webáruház.hu-n csak 100%-os természetes illóolajokkal találkozhatsz, amelyekhez részletes termékleírást is csatolunk, nehogy kellemetlen meglepetés érjen.

  Hajózz velünk a nyugalom szigetére és vigyél új életet a megszokott terekbe aromaterápiás termékeinkkel: «« TERMÉKEK MEGTEKINTÉSE »»

  További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#aromaterápia (1)   #egészségmegőrzés (1)   #illatok (1)   #illóolaj (1)   #immunerősítő (1)   #légzés javítás (1)