06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

  Párás idő - párás lakás

  A téli hónapok közeledtével az időjárás is egyre hidegebb, nyirkosabb. Ezt tapasztalhatod minden reggel úton a munkába. Az igazi baj akkor jön amikor már bent a saját lakásodban, pincédben is felüti a fejét a pára.

  Ha folyamatosan túl magas a páratartalom a lakásban, az apró kellemetlenségeken túl komoly egészségügyi veszélyekkel is járhat. Az ember számára a legkellemesebb páratartalom szobahőmérsékleten egyénenként eltérő, de átlagosan 40-60% körüli.
  A magas páratartalom és a meleg levegő, valamint a ritka levegőcsere kedvez a kórokozók, mint például az atkák és gombák elszaporodásának. A magas páratartalom ezen kívül az otthonunkat sem kíméli, a folyamatosan túl párás levegő tönkreteszi a falakat, és okozója lehet a penész elszaporodásának. Amikor azt látjuk, hogy már a penész is kezd megjelenni a sarkokban, tudhatjuk, hogy nagyobb kihívás lesz az ideális otthon megteremtése számunkra, mintha „még csak” a párásodás folyamatánál tartanánk, mert a penészt sokkal nehezebb kiirtani, mint a párát megszüntetni.

  A cél tehát az, hogy a belső levegő páratartalmát a hőmérséklethez képest az optimális szinten tartsuk.

  A nyári időszakban megoldást jelenthet a rendszeres szellőztetés, kereszthuzat, de télen ez igencsak rossz ötlet, hacsak nem akarunk folyamatosan fűteni… az meg tudjuk mivel jár mostanság…

  A Webáruház.hu kínálatában közel 30 féle páramentesítő közül választhatsz az egyszerű tablettás megoldásoktól, amelyek könnyen lefedik egy 10-20 négyzetméteres térnek a párátlanítását, egészen a komoly elektromos berendezésekig.

  «« PÁRAMENTESÍTŐK MEGTEKINTÉSE »»

  Ne várd meg a penészt!

  További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#egészség (3)   #pára (1)   #páramentesítő (1)   #páratartalom (1)   #penész (1)