06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Karácsonyi díszek színei

    Milyen színű díszek lesznek idén a fán?

    Ez a kérdés legalább annyi embert mozgat mint amennyit egyáltalán nem. Ezt személyes tapasztalataink is megerősítik, hiszen kétféle vásárló érdeklődik nálunk díszek iránt. Akiknek a küllem a fontos és akinek csak az ár. Mi igyekszünk mindkettőt külön-külön és egyben is kiszolgálni, ezért kínálunk változatos termékeket, kedvező árakon:

    Pasztell lágyság

    Idén karácsonykor a pasztell rózsaszín, a mentol, vagy épp a kék árnyalatai jelennek majd meg a fákon. A legnagyobb népszerűségnek a rózsaszínű dísztárgyak örvendenek ezen árnyalatok közül, de a mentol színű modern karácsonyfadíszek is előtérbe kerülnek. Az ilyen szerény, kifinomult dekoráció nagyon népszerű, különösen fehér karácsonyfák díszítésekor.

    Időtálló fehér

    Az előző években a fehér volt a legkedveltebb szín a karácsonyi díszek és dekorációk között, ám népszerűsége az idei évben sem változik. A fehér szín talán mindannyiunkban a telet, a havat és a tisztaságot idézi elő, ezért a karácsony szerves része marad. A fehér karácsonyi díszekre nagy igény van, tehát ebben a színben számtalan dekorációt találhatunk. Ízlésesen kombinálhatja a fehér dekorációit az idei divatos pasztellszínekkel, de az örök favorit ezüsttel vagy arannyal is nagyon jól mutat. Az így díszített fa diszkrét, elegáns, de ugyanekkor fényűző is lehet.

    Az év színe: Very Peri

    Az év színe a Pantone szerint a Very Peri lett, amely eddig azért nem volt ismert mert nem is létezett. A Very Peri kitalálása szimbolizálja a világ megújulását a 2022-es évben. A Very Peri szín megalkotásakor a Pantone a nyugalmat és hűséget szimbolizáló kéket keverte az energiát és izgalmat árasztó vörös ibolyával, hogy egy innovációt és a friss kezdet üzenetét hordozó árnyalatot kapjon. A szín összetettsége rávilágít az előttünk álló lehetőségekre, vidám hozzáállást és dinamikus jelenlétet mutat, amely bátor kreativitásra és fantáziadús kifejezésre ösztönöz. Noha van akit ez egyáltalán nem érdekel, és a férfiak többsége számára ez egy egyszerű lila, könnyen lehet, hogy meghatározó színe lesz az idei karácsonynak.

    Kedved támadt fejest ugrani a közel 1.000 terméket számláló karácsonyfadísz kategóriánkba? Ne fogd vissza magad!

    «« MINDEN TERMÉK MEGTEKINTÉSE »»

    További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#dekor (5)   #Dekoráció (11)   #DIY (5)   #fenyőfadísz (1)   #karácsony (2)   #karácsonyfadísz (1)   #kreatív (3)   #színek (1)