06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Belefulladsz az előző üzleti év maradványaiba? Archiválás profin!

    Te képes vagy megtalálni bármilyen papírt az irodában 2 perc alatt? Vannak olyan részei az irodának, melyek mágnesként gyűjtik össze a papírokat? Amikor beérkezik egy levél mennyi idő után rakod el a helyére? Ehhez szeretnék útmutatást nyújtani, megfelelő módszerek és eszközök segítségével. A papír archiválás egy hasznos és jó megoldás lehet.

    A fontos, megtartandó papírjainkat két módszer, elv mentén archiváljuk.

    Vannak a rövid, egy éven belül megtartandó, és vannak a hosszú távon megtartandó papírjaink, melyeket évekig, vagy akár örökre is meg kell tartanunk. A papírok archiválásához szükségünk van hatékony eszközökre.

    Hosszú távon megtartandó papírok archiválása

    Ezek után vannak a pár évig megőrzendő papírok, és az örökre megtartandó papírok. Ezeket mind először nagyobb tematika szerint érdemes rendszerezni, például:

    - Iroda
    - HR
    - Könyvelés
    - Szerződések

    Ahol szükséges, ott pedig évek szerint is bontsd fel.

    Címkézd fel, és tárold az összeset egy helyen; egy mobil függőmappa tartóban. A függőmappa tartó azért egy hatékony módja a hosszú távon megtartandó papíroknak, mert mobil, bárhova viheted az irodán belül, valamint a belsejében is könnyen mozgatható, átrendezhető.

    A papírokat állítva tudod benne tárolni, könnyebben hozzá tudsz férni, és egyszerűen átrendezheted, kiveheted bármikor. Így nem kell egymás alól kihúzogatni, és megnézni az összeset, mire megvan az, amit keresel.

    Rövidtávon megtartandó papír archiválás:

    Azoknak a nyugtáknak, csekkeknek, bizonylatoknak és számláknak a tárolására, amiktől egy éven belül megválhatunk, de egy ideig szeretnénk megőrizni, egy harmónika irattartó kiváló megoldást jelenthet. Érdemes egy nagyobbat, a 13 részeset beszerezni, hogy a részeket fel tudjuk osztani a hónapok neveivel. Minden hónap kaphat egy fület.

    A káosz nem menő! Mi segítünk rendszert vinni az életedbe! 

    Minden terméket megtalálsz az alábbi linken «« TERMÉKEK MEGTEKINTÉSE »» 

    További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#adattárolás (1)   #archiválás (1)   #iratrendezés (1)   #Iroda (11)   #irodaszerek (2)   #irodatechnika (2)   #Papír (3)   #rendszerezés (1)   #rendszerező (1)   #tárolás (1)