06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Ajtóbehúzók - szigetelés és biztonság!

    Az ajtóbehúzó, vagy más néven ajtócsukó egy olyan berendezés, amely mechanikus szerkezetének segítségével az ajtót a kinyílás után automatikusan képes bezárni. Az ajtóbehúzók használata egyre több helyen kerül alkalmazásra, hiszen számos biztonsági és egyéb előnnyel jár a felszerelésük. A következő bejegyzésünkben az ajtóhúzók általános jellemzőit és előnyeit tesszük megismerhetővé, hogy könnyebben születhessen döntés a használatának szükségességével kapcsolatban.

    Az ajtóbehúzó előnyei

    Az ajtóbehúzókat elsősorban a megfelelő biztonsági körülmények megteremtésének érdekében alkalmazzák a cégek. A mozgásérzékelők mellé érdemes ajtóbehúzót is beszerezni a biztonsági szint növelése érdekében. Mivel az ajtó a kinyílása után rövid időn belül bezáródik, ezért jelentősen csökken az illetéktelen behatolások esélye.

    Az ajtó nyitása és zárása közötti rövid időintervallum miatt a jogosan belépő fél azonnal észrevenné, ha valaki megpróbálna beosonni mögötte. Az energiamegtakarítás szintén fontos tényező, mivel a gyors záródások miatt az adott helyiség képes megtartani a kívánt hőmérsékletet. Így nem szükséges a fűtési vagy hűtési rendszer folyamatos korrigálása, amely által jelentős mennyiségű anyagi költség spórolható meg.

    Végül fontos megemlítenünk az ajtóbehúzók által biztosított kényelmi szempontok nyújtotta előnyöket. A személyzet mozgása egyszerűbbé és gyorsabbá válik az adott területen belül, mivel nem szükséges maguk után behúzni az ajtókat. Apróságnak tűnhet, de sokak számára irritáló lehet a folyamatos ajtózárás, főleg egy stresszesebb munkanap folyamán.

    Hol használható ajtóbehúzó?

    Az ajtóbehúzók használata számtalan különböző intézményben előfordul. A legtöbb eseten ipari területeken, kórházakban és lépcsőházakban kerül alkalmazásra az ajtóbehúzó mechanika. Mivel a behúzás sebessége és ideje teljes mértékben testreszabható tulajdonságok, így minden területen lehetőség nyílik az optimális beállítás elvégzésére.

    «« TERMÉKEK MEGTEKINTÉSE »»

    További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#ajtóbehúzó (1)   #fejlesztés (2)   #fűtés (5)   #Iroda (11)