06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Mit tud egy okoskarkötő / okosóra és miért lehet rá mindenképp szükségünk?

    Kétség nem fér ahhoz, hogy ezek az okoseszközök lenyűgözőek. Azonban tényleg megkönnyítik az életünket? Erre a kérdésre nincs általános válasz. Hiszen igen, a modern technológia rengeteget javíthat életminőségünkön, ha kihasználjuk az általa nyújtott lehetőséget, ha tudatosan építjük be mindennapjainkba. Ehhez azonban fel kell mérnünk igényeinket. Mindannyiunk hétköznapjaiban lehetnek olyan problémahalmazok, amelyeken egy kis hatékonyságnöveléssel -vagy erre alkalmas eszközzel- könnyedén felülkerekedhetünk.

    Okosóránkat / okoskarkötőnket telefonunkkal összekapcsolva fogadhatjuk a bejövő hívásainkat anélkül, hogy azt elő kellene vennünk, emellett a legnépszerűbb üzenetíró alkalmazásokat is használni tudjuk. Futás közben jön egy sms, bevásárlás közben egy munkahelyi email? Semmi gond, csak pillantsunk csuklónkra, egy mozdulat, és már olvashatjuk is. Csetelés, levelezés a barátokkal? A Facebook Messenger és a WhatsApp ugyanúgy szinkronizálható a karkötőnkkel, mint a Gmail és társai.
    Néhány okoskarkötő még az üzenetekre is segít válaszolni. Noha nincsen beépített profi klaviatúra a csuklónkon, de diktafonnal, előre szerkesztett emojikkal, és néhány alap szóval könnyedén reagálni tudunk bármilyen beérkező üzenetre.

    Mi a helyzet a sporttal?

    Kétségkívül a legnagyobb előnye ezeknek a készülékeknek az életmódunkkal kapcsolatos információk hatékony monitorozása és adattá alakítása. Feltehetően az okoskarkötők nagy részét pont ezért vásárolják. Az okoskarkötő tesztek szerint ugyanis ez a legnagyobb erőssége a készüléknek, az okosórákkal szemben is. Ezek az eszközök azonnal elkezdik mérni tevékenységünket, amint mozgást érzékelnek. A sebességünknek köszönhetően pedig megállapítja, hogy milyen sporttevékenységet végzünk. Biciklizés, futás, könnyű séta, esetleg golf? Persze a pulzusunkat is méri sportolás közben, így az elégetett kalóriák számát is meg tudja határozni. Ráadásul, ha hihetünk a teszteknek, a karkötők valamivel pontosabban is teszik ezt, mint az okosórák.

    Alvásfigyelés

    Az eszköz  pulzusunk, vérnyomásunk és mozgásunk figyelésének köszönhetően felállítja az éjszakai alvásunk diagramját.

    Látja, mikor és hányszor ébredtünk meg, mennyiszer és mennyi ideig voltunk mélyalvásban, és erről tájékoztat is minket. 

    Az alvásfigyelés igazi haszna, hogy segít feltérképezni az alvászavarok hátterét. Sokaknál előfordulhat az is, hogy látszólag 8 órát is alszanak egyben, és nem értik, miért kelnek mégis olyan kimerülten, miért fáradtak egész nap? Az okoskarkötő pedig szembesíti őket azzal, hogy kevés volt a REM fázis, esetleg sokszor riadtak fel, vagy hiába feküdtek le időben, sokkal később aludtak el, mint ahogy ők emlékeznek. Tehát amikor látszólag minden rendben van az alvásunkkal, akkor is hozhat meglepő eredményt a karkötő alvásfigyelője, melyen érdemes elgondolkodnunk.

    Okosóráinkat, okoskarkötőinket az alábbi linken találod meg

    «« MEGTEKINTÉS »»

    További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#egészség (10)   #egészségmegőrzés (4)   #elektronika (1)   #gadget (1)   #műszakicikk (1)   #okos (1)   #okosóra (1)   #okoskarkötő (1)