Kiárusítás! Elfekvő, kifutó készletek 15-90% engedményes áron >> Eredeti és utángyártott tonerek, patronok <<

06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

  Varrógép vásárlás - hobby, otthoni munkavégzés céljából

  A varrás egy nagyszerű hobbi, és remek lehetőség a kreativitásod kifejezésére. Összegyűjtöttünk neked pár tippet, melyek segítenek abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb varrógépet.

  • Anyagvastagság: körültekintően olvasd el a leírását a terméknek mielőtt megrendeled! Így elkerülheted a csalódást, ha otthon megtudod, hogy a gép nem képes megvarrni a nehéz, négyrétegű farmert.
  • Halk működés: második varrógépem vásárlásakor a legfontosabb szempont az volt, hogy halk legyen a gép, ne zavarja a gyerekeket alvás közben a zakatolása. Erre pedig a fekvő körforgós orsótok a legmegfelelőbb.
  • Öltésprogramok száma: Az alap öltések, amelyekre napi szinten szükség lehet: egyenes, cikk-cakk, esetleg sztreccs és gomblyukvarrás. Természetesen ennél sokkal többet tudnak már a mai gépek, úgyhogy nem kell visszafognod a kreativitásod!
  • Befűzés: Manapság eléggé elkényelmesedtünk a varrás terén is, ezért mára meghatározó szemponttá vált vásárláskor, hogy a varrógépnek automata cérnabefűzője legyen, ezzel is gyorsítva a varrást.
  • Szabadkar: Érdemes megnézni a szabadkar, azaz a tűtől jobbra lévő terület hosszát. Minél nagyobb, annál könnyebb nagyobb mennyiségű anyagot forgatni varrás közben. Ma már van olyan is, amelynek a szabadkar része 21 cm. Persze ez sem döntő tényező, ugyanis a klasszikus méretű gépekkel (16 cm)  is simán lehet télikabátot varrni.

  Bízunk benne, hogy sikerült megkönnyíteni a választást, és a héten már bele is csapsz az első projektbe legújabb varrógépeddel.
  «« MEGNÉZEM A TERMÉKEKET »»

  További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#DIY (5)   #hobbi (1)   #tippek-trükkök (2)   #varrógép (1)