Kiárusítás! Elfekvő, kifutó készletek 15-90% engedményes áron >> Eredeti és utángyártott tonerek, patronok <<

06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

  Ginkgo biloba

  Mi az a ginkgo biloba?

  A páfrányfenyő, ismertebb és tudományos nevén Ginkgo biloba mintegy 270 millió évvel ezelőtt a földtörténeti őskorban fejlődhetett ki. A jégkorszakot Kínában átvészelve maradt életben, ahol aztán világszerte ismert lett. Ázsiában már több, mint 5000 éve ismerik jótékony hatását és gyógynövény mivoltát.

  Legtöbb tanulmány bizonyítja, hogy a ginkgo biloba kivonat serkenti a memóriát, gyorsítja a gondolkodási képességünket és figyelemfejlesztő hatással bír. Nemcsak a vizsgákhoz jó a régóta ismert gyógynövény, de a mindennapi életben is hasznát vehetik a hatásának.

  • Az agy vérellátásának zavarai, szédülés, fülzúgás, hallásgyengülés, emlékezetkiesés gyógyítása kutatásokkal alátámasztott.
  • Az időskori leépülési folyamatok lelassítására, kezelésére is ajánlott. Javítja a koncentrálóképességet, az emlékező tehetséget.

  A ginkgo fokozza a vérkeringést, ami nemcsak az agyműködés szempontjából előnyös, de az izomműködésnek is hasznos. Amikor az izmokban nő a véráram, több oxigén, tápanyag és hormon jut el ide. Ráadásul a salakanyagok és méreganyagok is könnyebben távoznak, ez pedig segíti a regenerációt.

  Testépítők előszeretettel használhatják az edzések alatti fokozottabb koncentrálóképesség javítására. Segít az agy-izom kapcsolat erősítésében, ami a testépítésben kiemelten fontos tényező. A páfrányfenyő képes a végtagok ereinek vérellátását javítani, ezért alkalmas az időszakos izomgörcsök, izomgyengeség kezelésére is.

  A ginkgo biloba jól bevált kiegészítő a sportteljesítmény növelésére, javítja a napi teherbíró képességet, segít az egészség és a jó közérzetet megtartásában.

  A ginkgo biloba levelei régóta használt, hagyományos orvosság, amely a mentális teljesítményt fokozza. Korunk tudománya is elismeri a ginkgo széleskörű egészségvédő, gyógyító hatását. A levelek kivonata által az agy több tápanyagot és oxigént képes felvenni. Európában ma a ginkgo az egyik legelterjedtebb természetes orvosság.

  1988-ban egyedül Németországban több mint 5 millió ginkgo-receptet írtak fel. Hatékonyság növelése érdekében, mindig a levél kivonatát tartalmazó, magas minőségű ginkgo biloba táplálékkiegészítőt fogyasszunk, a javasolt adagolásnak megfelelően.

  ««« TERMÉKEK MEGTEKINTÉSE »»»

  Cikkeink kizárólag információs és tanulási célra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak, konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

  További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#agyserkentő (1)   #életmód (6)   #étrend (4)   #étrend kiegészítő (4)   #egészség (10)   #ginkgo (1)   #ginkgo biloba (1)   #memória (1)   #sport (5)   #természetgyógyászat (5)   #vitamin (5)   #vitaminok (5)