06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    AZ AKKUMULÁTOROS SZERSZÁMOK HATÉKONYSÁGA

    Az otthoni lakberendezés és építkezések sztárjai az akkumulátoros szerszámok!

    Könnyítse meg és vágjon bele saját kezűleg a barkácsolásba profi, minőségi és modern eszközökkel! Kinti és benti munkálatokra, javításra, felújításra is kiválóan alkalmasak! Az akkus szerszámok ma már szinte elengedhetetlennek számítanak a hobbi ezermesterek és szakemberek számára. Egy elektromos fúró életmentő lehet egy mennyezeti lámpa felszerelésénél vagy bútorok összerakásánál.

    AKKUS FÚRÓGÉPEK

    Az egyéb akkumulátoros szerkezetek, mint a munkalámpa pedig a munkafolyamatok megkönnyítéséhez válnak igazi társakká!

    AKKUS LED LÁMPÁK

    Az akkumulátoros szerszámok között feltétlenül meg kell említenünk a csavarozó és fúró-csavarozó kisgépeket! Abban az esetben, ha a ház körüli, felújításra váró munkálatokat magunk szeretnénk elvégezni, mindenképpen szükségünk van fúrókra, csavarbehajtókra.

    AKKUS CSAVARBEHAJTÓK

    Az akkus csavarbehajtókkal a kisebb, csavarozásra váró munkákat végezhetjük el gyorsan és precízen! Ha viszont komplexebb, hosszadalmasabb feladatok várnak ránk, mindenképpen érdemes beruházni egy akkus fúró-csavarozó eszközre. Segítségével minden bonyolultabb, ház körüli munkát gyorsan és hatékonyan végezhetünk el. Az akkumulátoros szerszámok mindegyike zsinór nélküli, áramütéstől mentes percekkel ajándékozza meg. Csupán az akkumulátort kell feltöltenie, és már igénybe is veheti eszközeit.

    Amennyiben egyéb háztartási gépeinkről szeretne többet tudni, oldalunkon egy folyamatosan bővülő termékkínálattal találkozhat.

    További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#akkumulátoros (1)   #barkács (2)   #csavarbehajtó (1)   #ezermester (1)   #fúró (1)   #házkörüli (1)   #hobbi (3)   #Szerszám (4)