06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

  Mi mindenre jó egy proxykártya?

  Bárkivel előfordulhat, hogy ép a bejárathoz megérkezve sürgősen szüksége lenne arra az egy bizonyos megfelelő kulcsra! De a sok-sok kulcs közül (kapu, bejárati ajtó, nyaraló, autó, munkahely, stb.) hirtelen pont azt az egyet nem találjuk. Ilyen esetekre nyújt tökéletes megoldást a beléptető rendszer és a hozzá kapcsolható proxykártya. Ezekkel az eszközökkel gond nélkül pótolhatjuk hatalmas kulcscsomóinkat és elkerülhetjük a bosszantó keresgélést.

  A proxykártyás rendszerek nem csak kulcsaink helyettesítésére alkalmasak, hanem beléptető rendszerek kiépítése esetén munkaidő nyilvántartáskén, személy azonosításként is funkcionálhatnak, valamint riasztó rendszerek esetén az egyszerű és gyors ki-be élesítési módot tudjuk elvégezni egy proxykártyával.

  Beléptető rendszerek esetén nem csak a bonyolult hálózati lehetőségek igénybevételénél érdemes kártyás belépést használni, hanem az egyszerűbb önálló vezérlésként működő ajtó, kapu, sorompó, elektromos zár nyitására is gyakran használják a kártyás belépést.

  A Webáruház.hu kínálatában számtalan szabadon programozható proximity kártya és tag kapható, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt.

  ««« PROXIMITY KÁRTYÁK, TAG-EK »»»

  További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#beléptetés (1)   #kulcs (1)   #proxy (1)   #proxykártya (1)   #riasztó (1)