06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Válaszolj, hogy részt vehess a nyereményjátékunkban!

    16 nyeremény várja gazdáját! 260.000 Ft értékben.

    Kitölthető: 2023. április 27. – 2023. május 9.

    A nyereményjáték célja a válaszadási hajlandóság növelése. (lásd ászf)
    A kitöltők között kisorsolásra kerülő nyeremények:

    1 db Epson Expression Premium XP-6000 multifunkciós nyomtató
    5 db Írásos asztrológiai elemzés (Sorskönyv)
    (ajándékutalvány formában, felhasználható a centralnet.hu oldalon, személyes asztrológiai elemzésre)
    10 db 10.000 forint értékű ajándékutalvány (felhasználható a webaruhaz.hu oldalon)

    Kérjük, segítsd egyetemi kutatói és üzleti szolgáltatásfejlesztési munkánkat az alábbi 8-12 perces kérdőív kitöltésével! A válaszokat 2023. május 9.-e (Kedd) éjfélig küldheted el. Kutatásunk célja, hogy felmérjük a tartalmak és egyéb tényezők hatását a web-áruházakra, és a fogyasztói elégedettségre.

    A kiértékelést Hajdu Gergő magánszemély végzi tudományos kutatás céljából név és e-mail cím nélkül, anonimizálás után, összesítve és statisztikai szempontok alapján, a Webáruház Kft. segítségével és közreműködésével, de az adatokat a Webáruház Kft. gyűjti, a személyes adatokat (nevet, e-mail címet)  kizárólag a Webáruház Kft. látja és kezeli a nyereményjáték szabályzata, az általános szerződési feltételek és az adatvédelmi tájékoztató alapján! 

    (https://www.webaruhaz.hu/nyeremeny-aszf.html)
    A részvétel és a válaszok megadása önkéntes.

    A sorsolásban való részvétel feltétele: az alábbi kérdőív kitöltése, név és e-mail cím megadása.

    Gergő tudományos kutatása a webáruházakról és azok tartalmairól (írásairól, képeiről, videóiról, stb.) szól.  Ha kitöltöd az alábbi linken található kérdőívet, akkor azontúl, hogy segíted Gergő PhD. dolgozatának befejezését, számunkra is értékes információkat nyújtasz arról, hogy mennyire vagy elégedett webáruházunkkal és a tartalmainkkal. A kérdőív kitöltése hozzájárul ahhoz is, hogy minél jobban meg tudjunk felelni az igényeidnek saját magunk fejlesztésével.

    Az egyszerűen kitölthető kérdőív kitöltési ideje „hangulattól függően” jellemzően 8-12 perc, és kitölthető teljesen anonim módon is, úgy, hogy a véleményeden, fogyasztói és tartalomfogyasztói magatartásodon kívül nem tartalmaz semmilyen személyes információra, adatra vonatkozó kötelező kérdést. Azonban ha szeretnél részt venni a sorsoláson, akkor meg kell adnod a kérdőív végén a nevedet és az e-mail címedet is. Az e-mail címet csak a nyertesekkel való kapcsolatfelvételre használjuk fel, reklámcélokra nem. A kitöltés önkéntes.

    Kérjük, támogasd Gergő munkáját és minket is a linken található Google kérdőív kitöltésével!

#Ajándékutalvány (1)   #Kérdőív (1)   #Nyereményjáték (1)   #Sorskönyv (1)