06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Elektromos fűtőpanel - THERMOR, SOPRANO SENSE2 WIFI 1500W

Webáruház cikkszám: 1000413472

Gyártói cikkszám: SOPRANO SENSE2 WIFI 1500W

5 év garancia

Modern, dizájnos és minőségi elektromos fűtőpanelekre van szüksége? Tekintse meg a Thermor legújabb innovációját, a Soprano Sense2 Wifi 2in1 HD-t! Innovatív prémium HD panel, Ecoboost funkcióval, infravörös jelenlét érzékelővel, programozhatósággal, WIFI kapcsolattal a távoli eléréshez (1000-1500-2000 Watt teljesítményekben). Amennyiben mindenben a maximumra törekszik, hiszen modern dizájnjával, lapos, falhoz simuló kialakításával és a legmodernebb...

Bővebb leírás

109 990 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 86 606 Ft

+ 1099 hűségpont

Elérhetőség:

Külső raktárról
Elérhető: 3 munkanap

Utolsó frissítés: 2024-04-16 03:30:25

Kiszállítás: 2024-04-25

Házhozszállítás

Ingyenes

GLS csomagpont

Ingyenes

 

Kiszállítás: 2024-05-16

MPL

3 990 Ft

db

Termékleírás

Modern, dizájnos és minőségi elektromos fűtőpanelekre van szüksége?
Tekintse meg a Thermor legújabb innovációját, a Soprano Sense2 Wifi 2in1 HD-t!

Innovatív prémium HD panel, Ecoboost funkcióval, infravörös jelenlét érzékelővel, programozhatósággal, WIFI kapcsolattal a távoli eléréshez (1000-1500-2000 Watt teljesítményekben).
Amennyiben mindenben a maximumra törekszik, hiszen modern dizájnjával, lapos, falhoz simuló kialakításával és a legmodernebb sokfunkciós elektronikával, ezek az elektromos fűtőpanelek kompromisszum mentesen, tökéletes hatékonysággal és gazdaságos üzemeltetéssel kényeztetik Önt, maximálisan megfelelve a kor elvárásainak.

Hosszú élettartam, gyors felfűtés, biztonság és maximális komfort a szakértő francia márkától, amely az elektromos fűtések szakértője.
A Soprano Sense2 Wifi elektromos radiátor csendes és kompakt egység, modern vonalakkal. Könnyen a falra szerelhető a tartozék fali konzollal, és 230V-os csatlakozójának köszönhetően bárhol használható, így harmonikusan illeszkedik az Ön otthonába.
Könnyen kezelhető és programozható, digitális vezérlője az Ön maximális kényelme érdekében fejlesztve.

IP24 védelmének köszönhetően fürdőszobában is használható!

Beépített hővédő kapcsolója (túlmelegedés ellen) és az FDS szenzor (borulás érzékelő)  maximális biztonságot garantál.
Opcionális tartólábainak köszönhetően pedig könnyedén mobillá is tehető akár.

Formatervezett felső levegő kimeneti rácsozatának, csúcskategóriás, saválló kompozit, kerámia magos fűtőelemének és alumínium diffúzorának köszönhetően, egyenletes hőleadást biztosít, maximális hatásfok és biztonság mellett.
HD fűtőpanel, 2 az 1-ben (szórt és konvekciós hő egyetlen készülékből).
A digitális felhasználóbarát vezérlésnek (4 üzemmód: Kézi/Program/Auto/Wifi) és elektronikus termosztátjának (ami kiemelkedő maximum 0,1 °C érzékenységű) köszönhetően maximális komfortot (mely csak a központi fűtéshez hasonlítható) biztosít Önnek.
WIFI módban applikáción keresztül bárhonnan folyamatosan figyelemmel követhető az aktuális helyiséghőmérséklet, fogyasztás stb., illetve valós időben távolról is állítható a kívánt hőmérséklet, a készülék üzemmódjai, programozása.

Auto üzemmódban a készülék intelligensen szabályozza a fűtést, az Ön jelenlétének függvényében!

Program módban (7/24) beprogramozhatja készülékét a hét minden napjára, akár napi 3 különböző időintervallumra (mely nem összekeverendő más fűtőpanelek megváltozhatatlan program módjaival), az életritmusának megfelelően a nagyobb kényelemért és megtakarításért, vagy használhatja akár teljesen “kézi” üzemmódban is, programozás nélkül.

SOPRANO SENSE2 WIFI 1500W
9-15m2 fűtésére*
Méretek (cm): Szélesség 68.7, Magasság 46.1, Vastagság 9.2
Tartozék: beépített elektronikus termosztát, infravörös jelenlét érzékelő, digitális kezelő felület (4 mód: Kézi/Program/Auto/Wifi), fali konzol és dugvilla
IP24

Specifikációk

Webáruház cikkszám1000413472
GyártóThermor
Gyártói cikkszámSOPRANO SENSE2 WIFI 1500W
Garancia5 év
Vonalkód3546334007799
Súly (kg)7
Magasság (mm)130
Szélesség (mm)490
Hossz (mm)750

Garancia

Garancia - ltalnos

A termkhez a termk adatlapjn meghatrozott idej garancia tartozik.

A garancia a Webruhz Kft telephelyn rvnyesthet, kivtelt kpeznek ez all, ahol eltr jellst tallsz, vagy kln garancialevllel, jtllsi jeggyel rendelkezik a termk, azokra az ott megjellt ideig s helyen a gyrt vagy importr vllal garancit.

A hibs termket - bevizsgltats utn - djmentesen cserljk, javttatva visszaszolgltatjuk. A bevizsgls tlagos idtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A termket a hivatalos garancilis szervzkzpontba juttatjuk, k javtjk vagy llaptjk meg a cserre val jogosultsgot. A garancia rvnyestshez a vgfelhasznlnak rendelkeznie kell a vsrlst igazol szmlval s garanciajeggyel.

A garancia rvnyests felttele a termk vsrlst igazol szmla (vagy msolata) bemutatsa.

A garancia telephelynkn rvnyesthet.
Termszetesen postn is visszakldhet a termk "belfldi kisrlevl postacsomaghoz" (zld) nyomtatvnnyal - brmelyik postn beszerezhet - postafordultval kldjk az j termket, vagy a szervz llsfoglalst amennyiben a termk nem hibs.
*Postzs esetn krjk amennyiben lehetsg van r az eredeti dobozba, vagy nagyon gondosan csomagolva kldd el, a szlltskori srlsekrt felelssget nem tudunk vllalni!

WebAruhaz Kft
1035 Bp. Hunor u 13.
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Ajánlott kapcsolódó termékek

Válogatott termékajánlatok

Asztrológiai Tranzitnaptár 2024/2025 (x)

Megjelent

Elkészült a 2024/2025. évre szóló asztrológiai tranzitnaptárunk, amely egyedülálló módon nem csak az aktuális bolygómozgásokat és -kapcsolatokat mutatja, hanem azok érthető szöveges értelmezését is.

Megnézem!

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék