06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Iratrendező, bővíthető, 12-47 mm, A4, PLUS "Zero Max Basic", zöld

Webáruház cikkszám: 1000603370

Gyártói cikkszám: PLUS91065

Rendet teremt az irattárban és helyet ad más dolgoknak is. A Zero Max Basic mappa helytakarékos és hatékony módon tárolja a dokumentumokat! -táguló gerinccel akár 280 oldal vagy egy 4 cm vastag papírköteg tárolására is alkalmas -a mappa a dokumentumok mennyiségével együtt növekszik -csúsztassa fel a szürke ujjmarkolatot, húzza le, és tegye bele a papírt. Tegye vissza a szürke ujjmarkolatot, és nyomja le a lezáráshoz -rendet teremt az irattárban és helyet ad más...

Bővebb leírás

720 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 567 Ft

+ 7 hűségpont

Elérhetőség:

Külső raktárról
Elérhető: 1 munkanap

Utolsó frissítés: 2024-02-25 02:15:11

Kiszállítás: 2024-02-28

Házhoz szállítás

1 990 Ft

GLS csomagpont

1 990 Ft

db

Termékleírás

Rendet teremt az irattárban és helyet ad más dolgoknak is. A Zero Max Basic mappa helytakarékos és hatékony módon tárolja a dokumentumokat!-táguló gerinccel akár 280 oldal vagy egy 4 cm vastag papírköteg tárolására is alkalmas

-a mappa a dokumentumok mennyiségével együtt növekszik

-csúsztassa fel a szürke ujjmarkolatot, húzza le, és tegye bele a papírt. Tegye vissza a szürke ujjmarkolatot, és nyomja le a lezáráshoz

-rendet teremt az irattárban és helyet ad más dolgoknak is

-anyag: környezetbarát, újrahasznosított papírpép és újrahasznosított polipropilén felhasználásával készült

-gerinc szélessége: 12-47 mm-ig 

Specifikációk

Webáruház cikkszám1000603370
GyártóEgyéb
Gyártói cikkszámPLUS91065
Magasság (mm)12
Szélesség (mm)307
Hossz (mm)267

GaranciaGarancia - Általános

A termékhez a termék adatlapján meghatározott idejű garancia tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal garanciát.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A garancia érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A garancia érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

A garancia telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Válogatott termékajánlatok

Asztrológiai Tranzitnaptár 2024 (x)

Letölthető

Elkészült a 2024. évre szóló asztrológiai tranzitnaptárunk, amely egyedülálló módon nem csak az aktuális bolygómozgásokat és -kapcsolatokat mutatja, hanem azok érthető szöveges értelmezését is.

Megnézem!

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék