06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Személymérleg - Eta, 778190000

Webáruház cikkszám: 1000581395

Gyártói cikkszám: 778190000

Ár szerint garancia

Szeretne jobban odafigyelni az egészségére? Vagy csak formában szeretne maradni? Bármi legyen is a célja, az ETA Vital Pure okos személymérleg nagyszerű partner lesz az Ön számára. Az egyedülálló SMART Vital Body Plus alkalmazás segít elérni a célját, hiszen akár 18 testi jellemzőt felügyelhet vele. Az ETA Vital Pure személymérleg 100 g-os pontossággal mér, kiválasztott mértékegységekben. A maximális kapacitása 180 kg. Az eredményül kapott tömeg ezután a...

Bővebb leírás

18 290 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 14 402 Ft

+ 182 hűségpont

Elérhetőség:

Külső raktárról
Elérhető: 3 munkanap

Utolsó frissítés: 2024-05-01 03:30:22

Kiszállítás: 2024-05-09

Házhozszállítás

1 490 Ft

GLS csomagpont

1 490 Ft

 

Kiszállítás: 2024-05-30

MPL

3 990 Ft

db

Termékleírás

Szeretne jobban odafigyelni az egészségére? Vagy csak formában szeretne maradni? Bármi legyen is a célja, az ETA Vital Pure okos személymérleg nagyszerű partner lesz az Ön számára. Az egyedülálló SMART Vital Body Plus alkalmazás segít elérni a célját, hiszen akár 18 testi jellemzőt felügyelhet vele.

Az ETA Vital Pure személymérleg 100 g-os pontossággal mér, kiválasztott mértékegységekben. A maximális kapacitása 180 kg. Az eredményül kapott tömeg ezután a jól látható kijelzőn jelenik meg. A kijelzőt 5 mm vastag biztonsági üveg védi. Minden más testi jellemző a SMART Vital Body Plus alkalmazásban lesz elérhető.

Más, pontszerű fémelektródákkal rendelkező okos személymérleg modellektől eltérően, az ETA Vital Pure mérleget teljes felületén átlátszó vezető réteg borítja. Ez a modern ITO-technológia nem csak az eredmények nagyobb pontosságát, hanem a mérőfelület könnyebb karbantartását is biztosítja.

Egy kg zsír, vagy egy kg izom?
Ha szeretné rendszeresen rögzíteni, kiértékelni és figyelemmel kísérni testjellemzőinek alakulását, akkor mielőbb csatlakoztassa mérleget a Vital Body Plus alkalmazáshoz! Az alkalmazással egyszerűen nyomon követheti a testzsír, a testvíz vagy az izomtömeg mennyiségét és azok időbeli alakulását.

Másik fontos testi paraméter a zsigeri zsír. A mérleg képes mérni azok mennyiségét is, így is elősegítve egészsége megőrzését. Az alkalmazással legfeljebb 18 testi paramétert felügyelhet.


Az alkalmazás Androidra és iOS-re készült, és ingyenesen letölthető az Apple Store / Google Play áruházból.

Mi másra képes még a Vital Body Plus alkalmazás?
Az alkalmazás mérleggel való párosítása után megjeleníti, elemzi és tárolja akár 18 testi jellemző mért adatait. A már említett test- és zsigeri zsíron kívül rögzíti a bőr alatti zsírmennyiséget, az elhízás mértékét, minimális kalória bevitelt javasol és BMI indexet számol. Az elemzés 5 paraméteren alapul: magasság, súly, életkor, nem és biológiai ellenállás.

Folyamatos áttekintést kap arról, hogy hol tart a céljai felé. Megtekintheti, hogyan változtak a mért értékek az előző méréshez képest. Az áttekinthetőség érdekében az alkalmazás grafikont készít a mért értékekről és azoknak változásáról. Az alkalmazás segít naplózni fejlődését, ami mindig jó motiváció tud lenni úton célja felé. Az adatkat biztonságosan tárolja és biztonsági másolatot készít róluk a felhőben. Ha egy vendége szeretné kipróbálni az okosmérleget, használja az alkalmazásban az úgynevezett vendég módot, amely regisztráció nélkül is lehetővé teszi a mérleg gyors használatát.

Szeretné megosztani másokkal a fejlődését? Az eredményeket közvetlenül megoszthatja barátaival a Facebookon, vagy letöltheti őket az okoskészülékére kép formájában. Az alkalmazást könnyen szinkronizálhatja más applikációkkal is, mint például az Apple Health, a Google Fit és a Fitbit.

A család többi tagja is használná? Az alkalmazásban, akár 8 személy számára is készíthet saját profilt. Ezen kívül a mérleg automatikus felhasználófelismeréssel és gyermekmérési móddal is rendelkezik.



Okos személymérleg Smart applikációval:

- Egyedülálló smart applikációval kombinálva segít a táplálkozási értékeket figyelni, menteni és az alap testi jellemzőket értékelni
- Energiatakarékos BT (4.2) vezeték nélküli technológia biztosítja a mobiltelefonokba és tabletekbe letölthető - VITAL applikációba történő adatok átvitelét
- Mérleg maximális kapacitása 180 kg-ig / 396 lb / 28 st
- ITO Technológiák a nagyobb mérési pontosság érdekében
- Mérési 100 g
- Üveg mérőfelület
- Biztonsági 5 mm vastagságú üveg
- Azonnal mér - elég rálépni - automatikusan bekapcsol és megméri a súlyt
- Automatikus kikapcsolás, automatikus nullázás
- Túlterheltség jelző, alacsony elemtöltöttség jelző
- Testzsír és testvíz mérése 5 paraméter használatával: magasság, testsúly, életkor, nem és a biológiai ellenállás
- Könnyű és higiénikus karbantartás
- 3 db AAA elemmel való működés (csomagolás tartalmazza)
- Android 4.4 (és újabb); iPhone4S és iOS 8.0 (és újabb) rendszerekkel kompatibilis
- Okos készülékekbe való speciális VITAL applikáció

- sokféle egyedülálló funkció és analízis lehetőség
- a mérleggel való párosítás után mért adatokat megjeleníti, analizálja, kommentálja és menti
- összesen >18 különböző testi jellemző (pl. zsigeri zsír, testzsír, bőr alatti zsír, testvíz, izomtömeg, test értékelése, elhízás értéke, csont súly, BMI, vagy javaslat, mennyi lenne az adott embernél az ideális súly)
- időben való fejlődés figyelése (grafikonos megjelenítést beleértve)
- minden adat automatikusan le lesz mentve a felhőbe, amelyhez saját fiókján keresztül férhet hozzá
- gyors használati lehetőség regisztráció nélkül (ún. visitor mode)
- az applikáció lehetővé teszi az adatok mentését, vagy megosztását 4 alap módban/összehasonlításban
más oldalakról származó adatok szinkronizálási lehetősége (Google Fit; Apple Health, Fitbit)
automatikus párosítás más smart eszközön lévő bejelentkezés után
- elméleti információk, kérdéseket és válaszokat beleértve, közvetlen az applikációban
akár 8 személynek való memória (következő adatok menthetők: nem, életkor, magasság, név, fénykép és kívánt súly)
- felhasználók automatikus felismerése
- több, mint 15 elérhető nyelv
- súly értékek kiválasztása (kg/lb/st)
- mérés emlékeztetési funkció (ún. ébresztő)
- gyerek mérési mód
- Android és iOS rendszerekhez való (ingyen letölthető Apple Store-ról / Google Play-ról)


Technikai paraméterek:

- Mérés pontossága: 100 g
- Súly kijelző: digitális
- Akku típusa: AAA
- Terhelhetőség: 180 kg
- Mérés és analízis: súlyok
- Mérés és analízis: csontsúly
- Mérés és analízis: izom tömeg
- Mérés és analízis: testzsír
- Mérés és analízis: testvíz
- Elemek a csomagolásban: Igen
- Elem száma: 3
- SMART funkció: Igen
- Személyes skála típusa: diagnosztikai

Specifikációk

Webáruház cikkszám1000581395
GyártóEta
Gyártói cikkszám778190000
GaranciaÁr szerint
Vonalkód8590393324392
Súly (kg)1
Magasság (mm)34
Szélesség (mm)4
Hossz (mm)29

Garancia

Jótállás - Br. eladási ár szerint

A termékhez 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletet 2021 júluisban módosított tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó meghatározott idejű jótállás tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal jótállást.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A jótállás időtartama:
- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, egy év.
- 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, két év.
- 250 000 forint eladási ár felett, három év.

E határidők elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy az üzembe helyezés napjával kezdődik – ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi. A jótállás érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

2022. január 1-től még egy új jótállási szabály is bővíti a palettát: Bevezetésre került ugyanis a gyártói jótállás fogalma, ami azt jelenti, hogy ha a gyártó meghatározott áru tekintetében meghatározott időtartamra a tartósságra vonatkozó jótállást nyújt, a fogyasztó közvetlenül a gyártótól követelheti a tartósságra vonatkozó jótállás teljes időtartama alatt, hogy az áru hibáját javítsa ki, vagy az árut cserélje ki, a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályok szerint. Tehát ez a fajta jótállási lehetőség a gyártókra és nem a webshop üzemeltetőkre vonatkozik.

A jótállás telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1035 Bp. Hunor u 13.
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Ajánlott kapcsolódó termékek

Összehasonlítás hasonló termékekkel

Termék

Személymérleg - Eta, 778190000

18 290 Ft

Személy mérleg - Eta, 778090000

21 590 Ft

GyártóEtaEta
Gyártói cikkszám778190000778090000
GaranciaÁr szerintÁr szerint

Válogatott termékajánlatok

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék