06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Ez kell az otthoni strandoláshoz!

    Az a helyzet, hogy nem kell túl sok dolog ahhoz, hogy saját strandot alakíts ki otthon magadnak, és ezzel akár súlyos tízezreket spórolj meg egyetlen nyár alatt. Ebben a cikkben összegyűjtöttük mik azok az elengedhetetlen eszközök, amik az otthoni strandoláshoz kellenek.


    A kert + a medence
    Oké, lehet, hogy itt most az olvasóink egy része kiesett (bár a bátrabbak egy nagyobb erkélyen, teraszon is felállíthatják az otthoni medencéjüket, sőt láttunk már olyat, aki ezt a szobába tette) de azért kert kell. Fontos – és ezt sokan nem is gondolják – hogy ahova teszed a medencét, ott majd kő kövön nem marad: a füved eltűnik, hiszen nem kap levegőt és fényt, lehet, hogy az egész szezonban. Ha a medencét kőre rakod akkor tegyél alá valamit, mert különben kényelmetlen lesz. Ide kattints a kerti medencékért: https://www.webaruhaz.hu/jatek/sport-szabadid/matrac-uszogumi-medence/medence.html

    Kiegészítők
    Most, hogy megvan a kerti medencéd, egyből megvan a low cost-os nyaralásod, mert ez (azért vizet tegyél bele) már elég arra, hogy otthon strandolj. Mi azonban azt javasoljuk, hogy vegyél (vagy legyenek) kiegészítőid. Jól tud kinézni 1-2 játék (például vízipisztoly, vagy homokozó játékok, amik kisgyerekeknek szuper vízi móka is) és az sem baj ha van széked, asztalod, esetleg egy grillsütőd is.Itt azonban meg kell állni egy pillanatra, mert ha naaaaggggyyyy medencéd van ahhoz szükség lesz egyrészt biztonsági cuccokra (karószú, úszógumi a gyereknek) és a medencét is valahogyan tisztán kellene tartani, mert nem lenne szerencsés, ha hetente kétszer kellene lecserélned mondjuk 10 köbméter vizet. Ha tehát nagy a medencéd akkor kell hozzá tisztítószer, és medencetisztító szett is és mi egy medencetakarót is ajánlunk.

    Extrák
    Ott jártunk, hogy van egy szuper medencéd, amit meg tudsz védeni a kosztól, de ha koszos lenne, ki tudsz takarítani plusz van grillkajád is. Vannak székek és van min feküdni. Ez már majdnem elég arra, hogy akár belépőt szedj a kertedbe (de az biztos, hogy a haverok minden melegebb nap véletlen felhívnak majd, mit csinálsz és beosonnak a kertedbe), de fokozhatod. Nálunk is kaphatóak szuper napozóágyak, napernyők, vagy akár fotelmatracok is. (Azt elfelejtettük, hogy ha nem merevfalú a medencéd, akkor jó, ha van pumpád, különben lehet, hogy szeptemberre fújod fel)

    De ez mitől spórolás?
    Attól, hogy megnéztük a strandbelépőket, és azt, hogy ha mondjuk minden nap kimész és betolsz csak egy lángos, plusz iszol akármit, akkor szerintünk alsó hangon napi 5000-ért strandolsz. Legyen egy hónapban 15 olyan nap amikor strandolhatsz, ez 45 nap a szezonban, ez meg 200 000 feletti összeg. Ennyit fizetsz azért, hogy ismeretlen emberekkel együtt zsúfoltan ücsörögj valami hervadt medence mellett.Az itthoni strandod nem kerül ennyibe, ráadásul jövőre – amikor újra előveszed – egyetlen filléredbe sem kerül majd.

#Kert (11)   #Medence (4)