06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Felvesszük a harcot a vírusokkal!

    A hideg hónapokban nem csak az ünnepek jelennek meg az életünkben, de a különböző légúti baktériumok, vírusok is. Az ezek elleni küzdelem a koronavírus megjelenésekor különösen fontossá vált, de ezután sem szabad félvállról vennünk őket. A Webáruház.hu kínálatában számtalan olyan termék elérhető gyors kiszállítással, amely segítségünkre lehet, hogy a lehető legtovább őrizzük meg egészségünket:

    Száj és orr maszkok

    Sebészeti maszkok

    A laza száj-orr védőmaszkok, más néven sebészeti maszkok, megakadályozzák, hogy az emberek beszennyeződjenek a környezetükben kilélegzett cseppek által. ​ Gyapjúból vagy papírból készülnek (többnyire háromrétegű, "EN 14683"), eldobható maszknak szánják őket és legfeljebb max. 8 órán át viselhető. Ezek azonban nem nyújtanak megfelelő vírusvédelmet a viselőjének, mivel ezek a maszkok nem illeszkednek szorosan, könnyű légzést biztosítanak. Ideálisak a kiskereskedelemben folytatott vásárlások során és tömegközlekedés használatakor.

    FFP2 / FFP 3 maszkok szelep nélkül

    A szorosan illeszkedő FFP-maszkok megvédik a viselőjét a vírusoktól és a környezetet is. Ezek a védőmaszkok megbízhatóan kiszűrik a levegőből a legkisebb részecskéket és cseppeket is. Az FFP-maszkokat nem szabad újra felhasználni - kivéve, ha rajta van az „R” jelölés. A maszk szélei védőréteg tisztítható és fertőtleníthető. Abban az esetben, ha a maszk sérül vagy szennyezetté válik, rendeltetésszerűen szemétbe kell helyezni és egy új maszkot kell felvenni helyette. Az amerikai szabvány szerinti N95-maszkok, a kínai szabvány szerinti KN95 maszkok egyenértékűek az FFP-maszkokkal.

    FFP 2 / FFP 3 maszkok szeleppel:

    A kilégzőszeleppel ellátott maszkok nagyobb kényelmet nyújtanak. Ez azonban csak a viselőjét védi, nem a környezetet.

    Alternatív maszkok:

    «« ÖSSZES MASZK MEGTEKINTÉSE »»

    Kézfertőtlenítők és hozzájuk tartozó utántöltők:

    «« ÖSSZES FERTŐTLENÍTŐ MEGTEKINTÉSE »» 

    Vigyázzunk 2023-ban is az egészségünkre! A Webáruház.hu jövőre is partner lesz ebben!

    További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#baktérium (1)   #egészség (10)   #egészségmegőrzés (4)   #fertőtlenítés (1)   #FFP2 (2)   #FFP3 (2)   #koronavírus (1)   #Maszk (2)   #vírus (1)