06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Falra szerelhető szolár világítás

5.0 (1 értékelés)

Webáruház cikkszám: 140254

Ár szerint garancia

Fényvarázslat a sötétben - Falra szerelhető szolár világítás Itt az idő, hogy a sötétséget megvilágítsuk, és az éjszakában varázslatos pillanatokat teremtsünk! A Falra szerelhető szolár világításunkkal garantáltan elvarázsoljuk otthonodat, és mindenkinek azt súgjuk: "Itt vagyok, hogy megvilágítsam az utad és színt vigyek a sötétségbe!" Nem kell többé bajlódni a kábelekkel vagy a hálózati csatlakozóval, mert ez a lámpa a nap energiáját használja...

Bővebb leírás

1 790 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 1 409 Ft

+ 17 hűségpont

Elérhetőség:

Utolsó darabok

Utolsó frissítés: 2024-04-23 20:24:44

Kiszállítás: 2024-04-25

Házhozszállítás

1 490 Ft

GLS csomagpont

1 490 Ft

 

Kiszállítás: 2024-05-16

MPL

3 990 Ft

db

Termékleírás

Fényvarázslat a sötétben - Falra szerelhető szolár világítás

Itt az idő, hogy a sötétséget megvilágítsuk, és az éjszakában varázslatos pillanatokat teremtsünk! A Falra szerelhető szolár világításunkkal garantáltan elvarázsoljuk otthonodat, és mindenkinek azt súgjuk: "Itt vagyok, hogy megvilágítsam az utad és színt vigyek a sötétségbe!"

Nem kell többé bajlódni a kábelekkel vagy a hálózati csatlakozóval, mert ez a lámpa a nap energiáját használja fel, hogy a sötétben ragyogjon. A beépített napelemnek köszönhetően környezetbarát és energiatakarékos, hiszen a napfénytől megtelik élettel, majd egész éjjel ragyog, akár 12 órán keresztül! Nemcsak a környezetedet világítja meg, hanem a szívedet is, hiszen tudod, hogy részt veszel a fenntartható jövő építésében.

Telepítése gyerekjáték! A mellékelt csavarok segítségével könnyedén rögzítheted a lámpát a falra, a kerítésre vagy akár az oszlopokra. Rugalmasan alkalmazkodik az igényeidhez, és mindenhova stílusosan belesimul. Ráadásul, amint beköszönt az alkony, az okos automatikus bekapcsolás gondoskodik arról, hogy a világítás magától fellobbanjon, és elűzze az éjszaka sötétjét.

Nem számít, hogy milyen területet szeretnél megvilágítani, ez a lámpa mindig hű társad lesz. Lépcsőfeljárók, autóbeállók, bejáratok - mindez csak a kezdet! 20 LED-es fényforrásával olyan világítási szögöt biztosít, hogy az egész területet átölelje, és csodálatos fényjátékot teremtsen. Akár egy mesebeli kertben vagy egy modern városi terepen helyezed el, ez a lámpa mindig a figyelem középpontjában lesz.

Végre itt a lehetőség, hogy a sötétséget varázslattal űzd el! A Falra szerelhető szolár világításunk nem csak egy lámpa, hanem egy életérzés, amit mindannyian vágyunk átélni. Engedd, hogy otthonodat megtöltse a fényvarázs, és tedd szebbé az éjszakát!

Specifikációk:
- Szolár panel: 0.55W, 5.5V
- Li-ion akkumulátor: 1200 mAh, 3.7V
- LED teljesítmény: 0.2W
- IP64 védettség (vízálló)
- Alkonykapcsoló
- 120°-os világítási szög
- Termék mérete: 12,5x9,6x5 cm
- A termék súlya: 0,18 kg

Specifikációk

Webáruház cikkszám140254
GaranciaÁr szerint

Vélemények

Azon vásárlóink véleménye, akik ezt a terméket (is) megvásárolták -- a teljesség igénye nélkül:

Gyorsaság: 5/5

Elégedettség: 5/5

Termék minősége: 5/5

A lámpáról azt gondoltuk nagyobb, de ez is jó!

2021-01-11

Rendelésszám: #100126843További vásárlói vélemények >>

Garancia

Jótállás - Br. eladási ár szerint

A termékhez 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletet 2021 júluisban módosított tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó meghatározott idejű jótállás tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal jótállást.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A jótállás időtartama:
- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, egy év.
- 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, két év.
- 250 000 forint eladási ár felett, három év.

E határidők elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy az üzembe helyezés napjával kezdődik – ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi. A jótállás érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

2022. január 1-től még egy új jótállási szabály is bővíti a palettát: Bevezetésre került ugyanis a gyártói jótállás fogalma, ami azt jelenti, hogy ha a gyártó meghatározott áru tekintetében meghatározott időtartamra a tartósságra vonatkozó jótállást nyújt, a fogyasztó közvetlenül a gyártótól követelheti a tartósságra vonatkozó jótállás teljes időtartama alatt, hogy az áru hibáját javítsa ki, vagy az árut cserélje ki, a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályok szerint. Tehát ez a fajta jótállási lehetőség a gyártókra és nem a webshop üzemeltetőkre vonatkozik.

A jótállás telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1035 Bp. Hunor u 13.
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Ajánlott kapcsolódó termékek

Összehasonlítás hasonló termékekkel

Termék

Falra szerelhető szolár világítás

1 790 Ft

Falra szerelhető szolár világítás [4 db]

7 280 Ft

Horkolásgátló és légtisztító klipp alváshoz

1 990 Ft

Gyártó- gyártó nem ismert -- gyártó nem ismert -- gyártó nem ismert -
Gyártói cikkszám
GaranciaÁr szerintÁr szerintÁr szerint

Válogatott termékajánlatok

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék