06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Párakapu 10m hosszú

0.0 (1 értékelés)

Webáruház cikkszám: 8161

Ár szerint garancia

-5%

2 db vásárlása felett:

3 830 Ft

3 647 Ft

- 10 méter hosszú - 10 db porlasztófejjel - Azonnali felfrissülést nyújt a melegben - Otthoni használatra vagy rendezvényekre is kiváló - Gyors összeszerelés és felhelyezés A párakapu vízfüggönyt hoz létre segítve ezzel testünk melegének csökkentését. Akár 10-15 fokkal is csökkenthetjük hőérzetünket, felfrissíthetjük fele arcunkat, testünket. A vízpermet hatótávolsága 2-3 méter. Szinte bárhol használható: teraszon, erkélyen, strandon, vendéglátó...

Bővebb leírás

3 830 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 3 016 Ft

+ 38 hűségpont

Elérhetőség:

Rendelésre
Átvehető: 3-5 munkanap

Utolsó frissítés: 2023-02-04 08:41:21

Átvehető: 2023-02-13

Áruházi átvétel szaküzletünkben

ingyenes

Kiszállítás: 2023-02-14

Házhoz szállítás

1 490 Ft

GLS csomagpont

1 490 Ft

db

Termékleírás

- 10 méter hosszú
- 10 db porlasztófejjel
- Azonnali felfrissülést nyújt a melegben
- Otthoni használatra vagy rendezvényekre is kiváló
- Gyors összeszerelés és felhelyezés

A párakapu vízfüggönyt hoz létre segítve ezzel testünk melegének csökkentését. Akár 10-15 fokkal is csökkenthetjük hőérzetünket, felfrissíthetjük fele arcunkat, testünket. A vízpermet hatótávolsága 2-3 méter. Szinte bárhol használható: teraszon, erkélyen, strandon, vendéglátó helyeken, kempingben, rendezvényeken, akár még napernyőre vagy pavilonra is rögzíthetjük.

Összeszerelése:
Normál csapról működtethető, elég a hálózati nyomás. A csatlakozó segítségével helyezze a csapra vagy locsolótömlőre, majd engedje meg a vizet.

Gazdaságos használata miatt a vízfogyasztása 2L/szórófej/óra.
A 10 méteres csövön 10 db porlasztófej található méterenként. Rögzítéséhez 11 db gyorskötözőt is mellékelünk a csomagban.
Karbantartása egyszerű, a szórófejek a vízkőtől eltömődhetnek, ilyenkor célszerű őket ecetes vízbe áztatni. Télen ajánlott a párakaput leszerelni, hogy ne károsodjon a rendszer.

Paraméterek:
- Hossza: 10m
- Anyag: PVC
- Szükséges víznyomás: kb 2bar
- Vízfogyasztás kb 2l/szórófej/h
- Hatósugár kb 2-3m
- Termék hossza: 10m
- Anyag: PVC
- Termék súlya: 295g
- Csomag súlya: 300g

A csomag tartalma:
- 1 db 10 méteres tömlő
- 10 db porlasztófej
- 1 db csatlakozó
- 11 db gyorskötöző
- Magyar nyelvű használati útmutató

Specifikációk

Webáruház cikkszám8161
GaranciaÁr szerint
Súly (kg)698
Magasság (mm)60
Szélesség (mm)120
Hossz (mm)340

Vélemények

Azon vásárlóink véleménye, akik ezt a terméket (is) megvásárolták -- a teljesség igénye nélkül:


További vásárlói vélemények >>

Garancia

Jótállás - Br. eladási ár szerint

A termékhez 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletet 2021 júluisban módosított tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó meghatározott idejű jótállás tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal jótállást.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A jótállás időtartama:
- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, egy év.
- 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, két év.
- 250 000 forint eladási ár felett, három év.

E határidők elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy az üzembe helyezés napjával kezdődik – ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi. A jótállás érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

2022. január 1-től még egy új jótállási szabály is bővíti a palettát: Bevezetésre került ugyanis a gyártói jótállás fogalma, ami azt jelenti, hogy ha a gyártó meghatározott áru tekintetében meghatározott időtartamra a tartósságra vonatkozó jótállást nyújt, a fogyasztó közvetlenül a gyártótól követelheti a tartósságra vonatkozó jótállás teljes időtartama alatt, hogy az áru hibáját javítsa ki, vagy az árut cserélje ki, a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályok szerint. Tehát ez a fajta jótállási lehetőség a gyártókra és nem a webshop üzemeltetőkre vonatkozik.

A jótállás telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Ajánlott kapcsolódó termékek

Összehasonlítás hasonló termékekkel

Termék

Párakapu 10m hosszú

3 830 Ft

Napelemes dekor fényfüzér napernyőhöz

4 290 Ft

Zuhanykabin felújító készlet (univerzális) 8 görgővel

4 990 Ft

Gyártó- gyártó nem ismert -- gyártó nem ismert -- gyártó nem ismert -
Gyártói cikkszám
GaranciaÁr szerintÁr szerintÁr szerint

Válogatott termékajánlatok

Mi lehet ez?

Zig-Zag

Egy teljesen friss és speciális kategória? Különleges az biztos, de ezt már sejted. Vagy annyira kíváncsi, hogy kattintasz?

De még mennyire!

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék