06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Teszt Ovulációs [1 db]

Webáruház cikkszám: 96522

Gyártói cikkszám: 03.1.4066.00

Ár szerint garancia

-4%

3 db vásárlása felett:

745 Ft

712 Ft

-8%

10 db vásárlása felett:

745 Ft

689 Ft

Ovulációs teszt Laboquick (1 db) Ovuláció megállapítása vizeletből LH Az ár 1 darabra értendő. Egylépéses, gyorsteszt lutein hormon kimutatására vizeletből. A lutein hormon (LH) mindig jelen van az emberi vizeletben, de jelentősen emelkedik a nőknél, közvetlenül azok előtt a napok előtt, mikor alkalmasak a teherbe esésre. A pete az ovuláció után 6-24 órán keresztül termékenyíthető meg, így a teszt segítségével eldöntheti, van-e peteérése. A legjobb...

Bővebb leírás

745 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 587 Ft

+ 7 hűségpont

Elérhetőség:

Rendelésre
Elérhető: 5-7 munkanap

Utolsó frissítés: 2024-04-23 19:48:32

Kiszállítás: 2024-05-07

Házhozszállítás

1 490 Ft

GLS csomagpont

1 490 Ft

 

Kiszállítás: 2024-05-28

MPL

3 990 Ft

db

Termékleírás

Ovulációs teszt Laboquick (1 db)

Ovuláció megállapítása vizeletből LH
Az ár 1 darabra értendő.

Egylépéses, gyorsteszt lutein hormon kimutatására vizeletből. A lutein hormon (LH) mindig jelen van az emberi vizeletben, de jelentősen emelkedik a nőknél, közvetlenül azok előtt a napok előtt, mikor alkalmasak a teherbe esésre. A pete az ovuláció után 6-24 órán keresztül termékenyíthető meg, így a teszt segítségével eldöntheti, van-e peteérése. A legjobb időpontok a tesztelésre a de. 11 óra, vagy 3 és 5 óra, vagy este 10 óra. A korán reggel végzett teszt nem ad helyes eredményt.

Ha a tesztet egy nap kétszer is szeretné használni, a két időpont között várjon legalább 8 órát. Ha több napon keresztül használja a tesztet, lehetőleg minden nap ugyanabban az időpontban végezze el. Hogy megtudjuk a teszt használatának kezdési időpontját, meg kell határoznunk a peteérés kezdetének körülbelüli időpontját. A menstruációs periódust a következőképpen számoljuk. Az első nap a vérzés első napja, és a számolás a következő vérzés megkezdődéséig tart.

A tesztet tartsa szobahőmérsékleten, ne fagyassza le!
Lejárati idő után ne használja a tesztet!
A teszt csak emberi vizelethez alkalmas!
Figyeljen a cseppek számára, csak 2-3 cseppet cseppentsen a tesztnyílásba!
Felbontás után azonnal használja fel a tesztet! Ne használja fel, ha a csomagolás sérült!
Csak külső felhasználásra!
A vizeletmintát tiszta, szárat edénybe gyűjtse. A minta ne álljon tovább 24 óránál!
A teszt érzékenysége: A teszt 25mlU/ml LH-t tud érzékelni.
HASZNáLATA:
1. Gyűjtsön vizeletmintát egy tiszta edénybe!
2. Vegye ki a tesztet a csomagolásból, de csak közvetlenül a használat előtt, és helyezze vízszintes felületre!
3. Vegyen mintát a vizeletből a pipetta segítségével!
4. Cseppentsen 2-3 cseppet a tesztlyukba, az előforduló buborékokat szüntesse meg!
5. Az eredmény 5 perc múlva leolvasható. 10 percnél későbbi eredményt ne vegyen figyelembe!

EREDMÉNY:
1.Amennyiben csak a "C" betűnél látszódik jel, az eredmény negatív, vagyis nincs peteérés, a tesztet egy későbbi időpontban kell ismételni.
2.Amennyiben mind két betűnél, "C" és "T" megjelenik egy-egy jel, az eredmény pozitív, elkezdődött a peteérés, lehetséges a megtermékenyülés.
3.Amennyiben egyik betűnél sincs jel, 15 perc elteltével sem, az eredmény érvénytelen, a tesztet meg kell ismételni, természetesen egy másik teszt csomaggal.

Specifikációk

Webáruház cikkszám96522
Gyártói cikkszám03.1.4066.00
GaranciaÁr szerint

Garancia

Jótállás - Br. eladási ár szerint

A termékhez 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletet 2021 júluisban módosított tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó meghatározott idejű jótállás tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal jótállást.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A jótállás időtartama:
- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, egy év.
- 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, két év.
- 250 000 forint eladási ár felett, három év.

E határidők elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy az üzembe helyezés napjával kezdődik – ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi. A jótállás érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

2022. január 1-től még egy új jótállási szabály is bővíti a palettát: Bevezetésre került ugyanis a gyártói jótállás fogalma, ami azt jelenti, hogy ha a gyártó meghatározott áru tekintetében meghatározott időtartamra a tartósságra vonatkozó jótállást nyújt, a fogyasztó közvetlenül a gyártótól követelheti a tartósságra vonatkozó jótállás teljes időtartama alatt, hogy az áru hibáját javítsa ki, vagy az árut cserélje ki, a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályok szerint. Tehát ez a fajta jótállási lehetőség a gyártókra és nem a webshop üzemeltetőkre vonatkozik.

A jótállás telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1035 Bp. Hunor u 13.
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Ajánlott kapcsolódó termékek

Összehasonlítás hasonló termékekkel

Termék

Teszt Ovulációs [1 db]

745 Ft

Teszt Helicobakter Pylori szérumból (1db)

1 050 Ft

Teszt FECA (székletből) oldószerrel

1 115 Ft

Gyártó- gyártó nem ismert -- gyártó nem ismert -- gyártó nem ismert -
Gyártói cikkszám03.1.4066.0003.1.3090.0003.1.2246.00
GaranciaÁr szerintÁr szerintÁr szerint

Válogatott termékajánlatok

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék